Celeb / Híresség

Büszkén mutatta meg őt Vasvári Vivien! „Nem vagyok egyedül”

Elképesztően szoros kötelék alakult ki közöttük.

 

 

 

 




 

Akinek van testvére, jól tudja, milyen az, amikor mindenben számíthat rá Vasvári Vivien és bátyja között három év korkülönbség van, Dani akkor sem tudta volna lerázni gyermekkorában húgát, ha akarta volna, ugyanis csak vele engedték el „bandázni”.

Vivi beilleszkedett Dani társaságába, megszokták, hogy velük van, a klassz baráti társasággal olyan dolgokat, sportokat is „kitanult”, amelyek nem kimondottan lányosak. Hálás is ezért, hogy általuk kialakult a fiús énje is – árulja el a Best magazinnak, és óriási szeretettel beszél Daniról, akivel nemcsak gyermekkorában, hanem felnőttként is iszonyatosan erős a kapcsolatuk. Nem véletlen, hogy olyan közel laknak egymáshoz, hogy szinte szomszédok. „…ráadásul a lányaink, Ariana és Lottika egyidősek. Nagyon jó unokatesók, persze, össze tudnak azért kapni. Egy oviba, sőt egy csoportba járnak. – magyarázza a luxusfeleség a magazinnak.

 

 

 

 

A két testvér a nehéz helyzetekben is kéznél van a másiknak. Dani végig kiállt Vivi mellett a válás alatt, é most is támogatja őt lelkileg, ha szükségét érzi.

– A bátyám az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg akarom hozni életem egyik legnehezebb döntését. Szinte semmit nem kellett neki mondanom, mivel a közelünkben él, látta, milyen a kapcsolatunk Fecsóval. Az első nagy veszekedésünk után még azt tanácsolta, adjak egy esélyt neki, a másodiknál viszont megértette, miért akarok válni. Nagyon sokat segített, hogy ők és a szüleim is támogattak a döntésemben. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. (…) Ha majd jön valaki, először a bátyámnak fogom bemutatni. – mondja Vivi. Náluk ugyanis ez bevált dolog, mindig kikérték egymás véleményét, már csak azért is, mert a szerelem kezdetekor az ítélőképességet erősen befolyásolja a rózsaszín köd, és nem baj, ha van valaki, aki tisztán lát ilyen helyzetben.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?