Celeb / Híresség

Andy Vajna nyomdokaiba lépne özvegye, producerként építene karriert

Vajna Tímea filmes jövőben gondolkodik, már talált is munkát a szakmában.

 

 

 

 

 




Bors azt írja, Vajna Tímea jelenleg férje filmes relikviát bocsátja aukcióra, és az abból befolyt pénz nagy részét jótékony célokra fordítja. Emellett filmes karrierben is gondolkodik, tervei szerint hasonló vonalon, mint a producer Andy Vajna.

„Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is” – nyilatkozta a lapnak Tímea.

 

 




KAPCSOLÓDÓ:


 

 

 

Az özvegy most Los Angelesben van, azonban nem csak a hollywoodi filmes szakmában szeretne érvényesülni. Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének tengerentúli reklámozásán dolgozik. Decemberben egy rövid időre visszatér Budapestre, de után januárban egy évre biztosan elhagyja az országot.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?