Életmód

Eladta egy nő a szomszéd kétéves kislányát egy iPhone 11-ért

A vietnami nő alkalmanként vigyázott a gyerekre, aki meglehetősen nehéz körülmények között él.

 

 

 

 




Egy vietnami nő nagyon akart magának egy iPhone 11-et, ami nem olcsó, 22 millió vietnami dongba (kb. 290 ezer forint) kerül. Ezért Thai Thi Bich Hanh úgy döntött, hogy eladja a szomszéd kétéves kislányát egy mobilért cserébe.

A rendőrök november 16-án elfogták a nőt, aki előzőleg többször is a kislányra vigyázott. A nő szerint a család zűrös volt, az anya szerencsejáték-függő, az apa pedig elhagyta az asszonyt és a gyereket.

A kicsi legtöbbször a nagymamával volt, és a szomszéd ment át néha segíteni neki. Egy ilyen alkalommal kezdett el videótelefonálni egy másik nővel, Tran Tuan Vinh pedig egyfolytában azt mondogatta neki, hogy milyen szép a gyerek.

 

 

 

 

 

Ekkor ajánlotta fel neki a szomszédasszony, hogy akár meg is vehetné a kislányt, aki úgyis nehéz körülmények között él. A beszélgetőtársa ekkor felajánlotta, hogy ad érte egy új iPhone 11-et és még félmillió vietnámi dongot.

Mikor Thai legközelebb elment a kislányra vigyázni, azt mondta a nagymamának, hogy elviszi játszani a kicsit. Ám ekkor a vevőhöz vitte, és ott is hagyta, miután az üzlet létrejött.

Mivel a gyerek napokig nem ment haza, a család jelentette az eltűnését. A rendőrség hamar Thai nyomára bukkant, aki bevallotta, hogy eladta a kislányt.

A rendőrség a vevő lakásán sértetlenül megtalálta a kicsit – írta meg a 24.hu az Asia One alapján.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?