Celeb / Híresség

ByeAlex és mentoráltja 2 adás után már Lambóval menőzik az Instán

Beindult az X-Faktor versenyzőinek élete. Nemcsak ismertek lettek, a pénztárcájuk is egyre jobban dagad, legalábbis erre lehet következtetni ByeAlex legutóbbi Insta-bejegyzéséből, mely szerint egyik mentoráltja, Manuel egy Lamborghinivel lett gazdagabb a tehetségkutató indulása óta.

2 adás és néhány Youtube-feltöltés után Manuel megvette az első Lambóját! Grat tess! Megérdemled! – írta ByeAlex a kép mellé. 

 

 

 




 

2 adás és néhány youtube feltöltés után @manuelsingx megvette az első Lambóját! Grat tess! Megérdemled! 🔥⚡️

92.3k Likes, 1,099 Comments – 🥀A P U🥀 (@byealexittvan) on Instagram: „2 adás és néhány youtube feltöltés után @manuelsingx megvette az első Lambóját! Grat tess!…”

Ennyiből akár el is hihettük volna, hogy igaz a hír, sok irigykedő kommentlő például biztosan így tette, de Manuel is megosztotta a képet saját Insta-oldalán, ahonnan már kiderül, hogy csak heccelték követőiket az énekesek.

Ma megkaptam az első fizut a kiadótól és egyből elmentünk apuval kocsit nézni. Szerintem nagyon tűz! De most megyünk is tovább a Lambommal drága festményeket nézni az új lakásomba – írta a versenyző képéhez.

 

 

 

 

 

És hogy még egyet csavarjunk a történeten, van egy olyan érzésünk, hogy a feltűnő színű autó valójában Gáspár Lacié, aki még október közepén posztolt egy képet magáról a Lamborghinivel a háttérben.

 

Szép napot,szép hetet! ☺️🍇💜 #doodday #colorfullday

14.5k Likes, 92 Comments – Gáspár Laci (@gasparlaci) on Instagram: „Szép napot,szép hetet! ☺️🍇💜 #doodday #colorfullday”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?