Életmód

Videón a kisfiú, amint életében először lát színeket – el is sírja magát örömében

A legmeghatóbb pillanat egyértelműen az, amikor az iskolás elérzékenyül a színek láttán.

 

 

 

 

 




Ben Jones a Twitterre töltött fel egy rövid videót arról a kedves akcióról, amely során meglepték színvak testvérét egy olyan szemüveggel, amivel láthatja a színeket. A felvétel egy osztályteremben készült, ahol a fiú megkapta az eszközt, majd elérzékenyülve körülnézett.

Aznap éppen a színvakságról tanultak a gyerekek, majd egyszer csak megjelent az igazgató és átnyújtotta a szemüveget a színvak kisfiúnak. A legmeghatóbb pillanat egyértelműen az, amikor az iskolás elérzékenyül a színek láttán.

Testvére később így nyilatkozott:

„Az egész nagyon megindító volt.. a testvérem súlyosan színvak és amikor erről tanultak épp akkor kapott a kezébe egy ilyen szemüveget” – mondta a gyerek bátyja.

Az iskola igazgatója csak annyit mondott „micsoda nagyszerű nap” és közben biztatta a fiút, hogy mindent lessen meg maga körül, amit csak tud.

Itt látható a megható jelenet:

 

Ben Jones on Twitter

My little brother is severely colorblind and so is his principle at school. While they were learning about colorblindness in class, his principle brought in some glasses that let him see color for the first time, and he was very emotional. Check it out: https://t.co/LQhAND9RJq

 

 

 

 

forrás 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?