Celeb / Híresség

Nem teljesíti L.L. Junior kérését a volt párja

L.L. Juniornak és volt párjának, Hopp Csillának augusztus végén egy balesetben meghalt a kisebbik fia. A másik gyerek elhelyezéséről azóta nem sikerült dönteniük. Az énekes szerette volna, ha a nő bemutatja neki a leendő párját, de az anya ebbe nem ment bele – írja a Blikk.

 

 

 

 

 




Augusztus végén a zenész és a volt párja kisebbik fiát, Dávidkát elütötte egy autó, miután a gyerek a piros lámpánál kiszaladt az útra.A mentők hiába küzdöttek az életéért, belehalt a sérüléseibe.

Az eset után L.L. Junior magához vette az idősebb gyereküket, Lacikát, akinek az elhelyezési feltételeiről még nem sikerült megállapodniuk. A Blikk információi szerint az énekes szerette volna, ha Hopp Csilla bemutatja neki új párját, hogy ő eldönthesse, alkalmas-e nevelni a fiát.

Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás.Ilyen többek között az óvodai és iskolai szünetek, ünnepnapok elosztása vagy hogy a kisfiú kivel és mikor utazhat külföldre, különös tekintettel az Európai Unión kívüli országokra” – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője, dr. Horváth András. Az ügyvéd elmondta, hogy Juniorék olyan feltételeket is szabtak, amit Csilla nem tartott elfogadhatónak.

 

 

 

 

 

 

 

„Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával.

Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle” – mondta az ügyvéd, aki szerint a lényeges dolgokban már megegyeztek egymással.

L.L. Junior jogi képviselője szerint teljesen normális, ha az ügyfele meg akarja ismerni korábbi párja új szerelmét, mert ott lesz majd a gyerekük mellett.

„Még nem kaptuk meg a Csilla ügyvédje által átírt változatot, így arról, hogy a végleges megállapodás mit tartalmaz majd, még nem tudok nyilatkozni.Ám az igaz, ügyfelem részéről volt olyan kikötés, hogy amennyiben a gyermeke anyjának új párja lesz, szeretne vele találkozni, megismerni őt, mielőtt a gyermek életében részt venne.Azt gondolom, ez abszolút megalapozott elvárás, hiszen bárki vesz részt Lacika gondozásában, esetleg nevelője lesz a gyermeknek, azt szeretné ismerni a szülő” – mondta dr. Mester Csaba.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?