Celeb / Híresség

Gáspár Győző 40 kilót fogyott – Fotókon a látványos változás

Győzike eltökélte, hogy végleg ledobja felesleges kilóit, ezért életmódot váltott.

 

 

 

 




Gáspár Győző saját bevallása szerint mindig is kövér volt: túlsúllyal küzdött gyerekkorában is, és közszereplőként is jó pár pluszkilóval ismerhettük meg. De ez mára már a múlté, egy személyi edző segítségével hatalmas változáson ment keresztül, tudatosan étkezik, és megszállottan edz. A sok munka meg is hozta gyümölcsét.  A fogyás gondolata már akkor foglalkoztatta, amikor az RTL Klubon futó Győzike show-ban szerepelt. Ekkor 152 kilót is mutatott alatta a mérleg. Előfordult, hogy drasztikus diétába kezdett, jócskán lefogyott, ám súlyát nem tudta tartani. Most úgy döntött, életmódot vált.

Győzike-fogyása

Gáspár Győző ehhez az Instagramon talált rá a tökéletes mentorra: Bozsár Gábor személyi edző segíti az egykori realitysztárt az álomalak elérésében.  Elmondása szerint Győzike nagyon jó diák, eltökélt, és zokszó nélkül mindent megcsinál, amit kér tőle. A szénhidrátról is teljesen lemondott, kenyeret például négy-öt éve nem is evett, így nem csoda, hogy ma a mérleg 40 kilóval mutat kevesebbet.

 

 

 

 

 

 

 

Születésünkkor különböző hosszúságú mászóköteleket kapunk. Nagyon eltérő készségekkel a megmászásukhoz. Az a dolgunk életünk során, hogy ki-ki felmásszon a maga kötelére. Sokszor! Azért kell többek között lejönnünk, mert a földdel kapcsolatban kell maradnunk 👈💪🙏💕

3,236 Likes, 38 Comments – Gáspár Győző (@gaspargyozo) on Instagram: „Születésünkkor különböző hosszúságú mászóköteleket kapunk. Nagyon eltérő készségekkel a…”

A testépítésben annyira eredményes, hogy Győzike akár jövőre fitneszversenyen is indulna, erre kezdenek el készülni edzőjével.

– Van olyan, hogy reggel hatkor ráírok Gáborra, hogy ezt vagy azt bevihetem-e? De megtanultam, ha csalok, akkor magammal tolok ki, hiszen akkor minek csinálom az edzést. Akkor nem leszek sukár, pedig a siker sukár – mondta a 45 éves show-man a Mokkában.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?