Celeb / Híresség

Baukó Éva szerint ha Amerikában születik, lehetett volna egy Kim Kardashian is

A volt valóságshow-szereplő a Fókusz riportjában adott magáról helyzetjelentést.

 

 

 

 

 




Baukó Éva neve a ValóVilág 4. szériája után vált ismertté, azóta számos televíziós műsorban megfordult celebségének köszönhetően és a bulvársajtó visszatérő szereplője.

A 36 éves ex-villalakó eddig egyáltalán nem vetette meg a körülötte kialakult hírverést, magánéletéről is gyakran árult el titkokat, de az utóbbi időben kevesebbet lehet hallani róla.

A Fókusz most felkereste, ő pedig celebvilágról, rajongókról, saját példaképeiről, a családalapításról és a társkeresésről is beszélt riportjukban, ami rögtön egy erőteljes felütéssel kezdődik:

„Én azt gondolom, hogy ha én Amerikába születtem volna ezzel a habitussal, akkor mivel én ugye botrányhősnőnek számítok itt Magyarországon, akár lehettem volna egy Kim Kardashian is” – jelentette ki Baukó Éva.

Átmeneti eltűnésével kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, hogy ez részben tudatos döntés, hiszen közel 10 évet „húzott le a médiában”, így azt érzi, hogy neki ennyi elég volt ebből az egészből és szeretne nyugodt életet élni.

Saját bevallása szerint inkább hostesskedéssel foglalkozik, mint modelkedéssel, mivel abból több pénzt lehet keresni és az alkatához is jobban passzol. 2010-ben pedig közigazgatási tanulmányait függesztette fel a valóságshow kedvéért. Jelenleg elsősorban az anyaságra vágyik, de ahhoz egy párkapcsolat is kell, ő pedig sajnos még nem találta meg az igazit.

 

 

 

 

 

 

Egy viharos se veled, se nélküled kapcsolata több mint fél éve ért véget és most randizgat, de egyelőre eredménytelenül. Ugyanakkor a kapuzárási pánik már ott kopogtat az ajtóban, tudja, hogy ketyeg a biológiai órája.

Emellett szóba került a videóban 2013-as mélypontja, melyet alkoholfüggősége okozott, és az is, hogy mióta 6 éve „szakított” az alkohollal, sokkal kevesebbszer igényli a bulizást és jóval kiegyensúlyozottabb.

„Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, külsőleg is, meg belsőleg is. Nyilván az a nagyon durva feszültség elmúlt belőlem, illetve a folyamatos pánikrohamok, sokkal jobban kinyílt a világ körülöttem” – mondta.

Elárulta azt is, hogy imádja Kim Kardashiant és Kylie Jennert, számos követőjével ő is hasonló, influenszeri babérokra pályázik a közösségi médiában.




 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?