Celeb / Híresség

Aggasztó hírt kapott Lagzi Lajcsi az orvosoktól: meg fog süketülni

Olyan diagnózissal szembesült Lagzi Lajcsi, ami az egész életét gyökeresen felforgatta: a koncertezéssel töltött évtizedek ugyanis olyannyira tönkretették a hallását, hogy akár meg is süketülhet. Hallókészüléket kell majd hordania, de nagyon nagy a valószínűsége, hogy műtétre is sor kerül a jövőben. A leglesújtóbb hír pedig: haladéktalanul le kell állnia a zenéléssel, különben végleg megsüketül – írja a Story magazin.

 

 

 

 




„A diagnózis hallatán először fel sem fogtam, hogy mi van, de hamar kétségbeestem. Egy zenész nem veszítheti el a hallását! Vágják le inkább az egyik kezem! Arról sem akarok hallani, hogy hallókészülékkel a fülemben járkáljak” – fakadt ki Galambos Lajos, aki szeretné elkerülni a műtéti beavatkozást, így most egy malajziai, különleges hangterápia eredményességében bízik.

„Bízom az orvostudományban, a magyar orvosokban, de az ősi, több ezer éves gyógyászatban is hiszek. Nincs veszteni valóm, így hát kiutaztam, és több kezelésen is részt vettem. Lehet, hogy csak a gyógyulni akarás mondatja velem, de mintha már javult volna valamit az állapotom – nyilatkozta.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?