Érdekes

Csőnadrág, iPhone, tetoválások – így nézne ki a Mikulás, ha a mai divatot követné

A nagyon trendi, 21. századi Télapó szánja ráadásul TÉNYLEG tud repülni!

 

 

 

 

 




Hosszú, fehér szakáll, piros ruha és sapka, fekete bakancs, nagy, ajándékokkal teli zsák és rénszarvasokkal felszerelt repülő szán – így képzeljük el a legtöbben a Mikulást már nagyon régóta. Sokak szerint azonban már elég elavult az, hogy a gyerekek levelet írnak neki, ő pedig régies faszánnal juttatja el az ajándékokat hozzájuk, a mai modern világban pedig sokkal trendibben öltözhetne – derült ki a GraphicSpringsnevű cég felméréséből.

Négyezer embert kérdeztek meg arról, hogyan változtatnák meg a nagyszakállút, az elképzelésekből pedig egy igazán trendi, 21. századi Mikulás született.

A megkérdezettek egy része szerint a Télapónak illene lecserélnie a fekete bakancsot magasszárú sportcipőre, a bő nadrágját szakadt csőnadrágra, a nagykabátot, és ráférne egy fogyókúra is, mert kisebb pocakkal jobban mutatna.

Sokan úgy vélik, ha a Télapó követni akarja a mai divatot, akkor hoverboarddal kellene közlekednie, iPhone-on olvasni a gyerekek üzeneteit, és beújíthatna egy-két hozzá illő tetoválást és egy új, menő frizurát is. A kellékei közül pedig nem hiányozhat egy tablet és egy Amazon Prime előfizetés, hiszen

a modern Mikulás már online rendeli meg az ajándékokat.

Ma pedig már rénszarvasokra sincs szüksége, már állati segítség nélkül is be tud szerezni egy repülő járgányt, amivel száguldozhat.

 

 

 

 

 

 

Tehát valahogy így nézne ki:

A nagyon kreatív, de azért sokak számára biztosan elborzasztó ötletek mellett azonban a nagy többség (68 %) arra szavazott, hogy nem változtatna semmit a Mikuláson, hiszen ő így jó, ahogy van.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?