Celeb / Híresség, Életmód

Kiderült, mit csinálnak a sikeres emberek rögtön ébredés után

A legtöbben edzenek és meditálnak, de van, aki bevállalja a sütizést is.

 

 

 

Business Insider osztotta meg a titkot azzal kapcsolatban, vajon mit csinálnak az ismert és sikeres emberek rögtön ébredés után. Van a listán teljesen hétköznapi elfoglaltság és némiképp szokatlan is, annyi biztos, hogy egyikük sem haszontalan Instapörgetéssel kezdi a napot.

Lássuk a listát!

Barack Obama az Amerikai Egyesült Államok elnökeként mindössze 5 órát aludt, ám a napot ennek ellenére is 45 perc edzéssel indította.

Jennifer Aniston sem különb: minden egyes munkanapján fél ötkor kel, majd meleg citromos vizet iszik, meditál, megmossa az arcát, eszik valamit, és nekilát az edzésnek. Mindent értünk.

Dwayne Johnson beceneve Szikla, és már azt is értjük, miért: a híresség egy kávé után neki is lát a karidózásnak.

Oprah Winfrey napkelte előtt ébred és meditálással indítja a napot, Warren Buffet üzletember pedig olvasással kezd minden egyes reggel. Legalább 500 oldallal végez, amire mi megfőzzük az első tejeskávét.

Tony Robbins, egy rakás motivációs sikerkönyv szerzője napi legalább 10 percet tölt azzal, hogy hálát ad az életéért, és vizualizálja a napját úgy, hogy elképzeli, milyen sikeresen alakul majd.

II. Erzsébet fél 9-kor ébredt, angol fekete teával indított és süteménnyel, majd elolvasta a híreket. Ő az egyetlen, aki bevállalta az édességet napindítónak.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?