Celeb / Híresség

Evelin irányítja a Gáspár családot

Gáspár Evelin már egészen fiatalon megtanulta, hogyan álljon ki magáért, hogyan védje meg a véleményét, akár a családjával szemben is. Mára olyannyira megerősödött a személyisége, hogy időnként ő hozza meg a döntéseket otthon is.

 

 

 

 

 




Már egészen korán, tíz­évesen bekerült a média világába, amikor a szülei, Gáspár Győző és Bea elkezdek rendszeresen a tévében szerepelni valóságshow-műsorukkal. Itt az egész ország beleláthatott a család életébe, ez pedig jelentős hatással volt Evelinre. Az akkor még kamasz lány egészen tizenöt éves koráig ki volt téve a rengeteg rosszindulatú megjegyzésnek, az ezek miatti támadásoknak, és bizony sokan előítéletesek vele szemben még a mai napig is. Legutóbb az Ázsia Expressz 2. utazós reality valóság­show-ban tűnt fel édesapja testvérével, Gáspár Zsoltival. A műsorban bebizonyította, hogy karakteres és erős felnőtt lett belőle.

– Én abban nőttem fel, hogy erősnek és határozottnak kell lennem. Mindig meg kellett védeni magam, így az évek során már megedződtem – árulta el a Borsnak Gáspár Evelin, aki húszéves koráig nem igazán tudott nyitni
a férfiak felé. De míg velük bizonytalan volt, addig a szüleivel igen határozottan vi­selkedett.




– Sokkal tisztábban látok náluk bizonyos helyzeteket, emiatt gyakran én mondom meg a szüleimnek is, hogy mi legyen, mit tegyenek. Nem sok huszonöt éves lány mondhatja el magáról, hogy ennyire erős és karakán személyiség – mondta lapunknak Evelin.

Gáspár Evelin azt is elárulta, hogy a nem mindennapi gyermekévek miatt megedzett lelkének köszönhetően ma már jóval könnyebben szelektál az élet minden területén.

– Most már tudom, hogy mi az, ami jó, és mi az, ami nem kedvező a számomra. Ezért könnyen nemet tudok mondani olyan dolgokra, amelyek nem megfelelőek nekem. Tudom, hogy az ember egyben a saját maga előítélete is, és amit mondok, az könnyen kiforgatható, így muszáj ezeket a helyzeteket is a helyén kezelni – mondta Gáspár Evelin, aki a témában bővebben beszél a Life Tv Nyugi, köztünk marad! című ma esti műsorában.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?