Celeb / Híresség

Közel 20 milliót költött egy nő arra, hogy kisvárosi lányból dögös Instagram-modell legyen

19 évesen műtette meg először a melleit, majd utána még kétszer. Most telt ajkaival és kebleivel hódít, de nem mindenkinek jön be az új stílusa.

 

 

 

Nem sajnálja a pénzt a szépségre egy amerikai nő, aki már alig hasonlít arra a lányra, aki fiatalabb korában volt. Lindi Lee Nunziato egy floridai kisvárosban született, de nem akart egész életében úgy kinézni, mint egy kisvárosi lány.

Már kamaszként vonzotta a plasztikáztatás, 19 évesen feküdt először kés alá, amikor megműttette a melleit. Gyerekkora óta arról álmodott, hogy egyszer hatalmas keblei legyenek

– szerinte ezért Jessica Rabbit, a Roger nyúl a pácban című filmből ismert animált karakter a „hibás”, aki a dögös nőt testesítette meg.

A 31 éves nő eddig háromszor plasztikáztatta a melleit, de már gondolkozik azon, hogy egy negyedik műtétet is bevállal. Korábban a száját is feltöltette és zsírleszíváson is volt. Bár az eddigi szépészeti beavatkozások sokszor fájdalmasak voltak számára, úgy gondolja, minden pénzt megér az, hogy jól nézzen ki. Eddig 53 ezer fontot, azaz közel 20 millió forintnak megfelelő összeget költött már ezekre, és nem tervezi, hogy mostanában leáll velük.

Már csak azért sem, mert részben a műtéteknek köszönheti azt, hogy ma már Instagram-modellként keresi a kenyerét. Szexi, sokszor kihívó képeket oszt meg közösségi oldalain, ahol rengeteg rajongója van már: Instagramon több mint 1,4 millióan követik, a Twitteren pedig további 49 ezren halmozzák el folyamatosan bókokkal.

„Naponta kapok házassági ajánlatokat. A követőim mindig dicsérnek, nagyon kedvesek. Virágokat adnak nekem, ételt rendelnek, ajándékokkal lepnek meg. De jelenleg ez a bombanő szingli, nincs párom. De ha lesz valaki, annak meg kell értenie és támogatnia kell azt, hogy így élek” – mondta Lindi.

Családja támogatja a modell életét, de édesanyja megmondja neki, ha szerinte valami már túl sok. Lindi szerint az már nem férne bele, ha az arcát is plasztikáztatná, eddig nem is tette meg.

A rajongók mellett persze neki is akadnak kritizálói, akik rendszeresen beszólnak neki a külseje vagy a képei miatt.

„Olyanokat szoktak mondani, hogy pornósztár, sztriptíztáncos, kacsaszájú vagyok. Bárcsak tudnák ezek az emberek, hogy milyen kemény vagyok magammal. Csak egy kisvárosi lány vagyok, akinek nagy mellei lettek. Néha ránézek az Instagramomra, a követőimre és arra gondolok, ‘azta, ilyen sok ember gondolja, hogy menő vagyok’. De lehet, hogy vannak olyanok, akik számára a külsőm félelmetes” – véli a nő.

 

 

 

 

Hope you all have an amazing Thursday ? . . . . . #newpost #thursday #photoshoot

@conniesfashionvault can you be my personal stylist please? Everything you have is ah-ma-zing . . . .(lmonies20 saves u $) . . . #monday #dress #red #newpost

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?