Celeb / Híresség

Kilenc év után a munkában is szakít egymással Jolly és Suzy: „Nem megy már együtt”

Budapest — Hamarosan ágytól, asztaltól is különválnak, de jövőre a színpadon is kerüli egymást Jolly és Suzy, azaz Tarcsi Zoltán (41) és Királyvári Zsuzsanna (33).

 

 

 




 

A hazai mulatószene talán legnépszerűbb házaspárjának kapcsolata az elmúlt hónapokban omlott össze, de korábban lekötött fellépéseiket becsülettel letudták. Az énekes fél éve költözött el családjától, mert egy ideje úgy érezte, annyira megromlott a házastársi kapcsolata Suzyval, hogy kilátástalan azt helyrehozni. Kis idő múlva az új szerelem is rátalált, a legnagyobb boldogságban él kedvesével, a modellből képviselővé lett Szuperák Barbarával (21). Igaz, a 41. születésnapját a napokban ünneplő zenész éveket tagadhatna le a korából – de nem teszi, sőt, büszke rá.

– A legszebb férfikorba értem! Büszke vagyok a külsőmre, de teszek is érte, sokat sportolok, odafigyelek a táplálkozásra. Egy színpadi ember tartozik annyival a közönségének, hogy látványban is a maximumot nyújtsa – jelentette ki a Blikknek Jolly, akinek élete és karrierje a jövő év kezdetével új mérföldkőhöz érkezik.

Ugyan az előre lekötött közös fellépéseket még teljesíti válófélben lévő feleségével, Suzyval, de belátta, 9 év után a színpadon sincs már közös jövőjük.

– Nem megy már együtt… – ismerte el Jolly. – Egy művész az érzelmeiből és más emberek érzéseiből kap ihletet. Nem értem ugyan, de érzem, a közönség is két pártra szakadt a szakításunk után. Van, aki a pártomat fogja, támogat, hogy legyek boldog Barbarával, mások a szememre hányják, hogy otthagytam a családomat. Egy a lényeg, együtt már nem vagyunk hitelesek a színpadon.

 

 

 

 

 

A Románcok zenekarral ismertté váló Jolly úgy érzi, sokat tett Suzy sikereiért, aki háttértáncosból lett a felesége és a duettpartnere.

– Neki is én írtam a dalokat. Én már előtte is Jolly voltam, és nélküle is az maradok – szögezte le az énekes, akinek nagy tervei vannak szólóban is. – Készül az új lemezem, klipeket álmodom meg, és megkeresett egy televízió műsorgyártással is. Ahogy változott az életem, új energiát és inspirációt kaptam, így már biztos, szólistaként folytatom.

Jolly a Blikknek elárulta, a fiát, Szilvesztert is segíti a pályáján, volt is egy közös nótájuk, de külön utakon járnak. Kedvesével, Barbarával viszont biztosan nem énekel majd, hiszen erről a lány hallani sem akar.

– Mindenki azt csinálja, amihez ért. Barbarára büszke vagyok, ő másban jó, és ő is új kihívásokkal néz szembe – magyarázta az énekes, aki közös gyermeket még nem tervez a szerelmével, de mint mondja, mindennek eljön az ideje.

Perfekt ukrán a kedvese

Jolly szerelme, Szuperák Barbara a főváros XI. kerületében lett nemzetiségi képviselő.

– Édesanyám ukrán, ezért anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet. Úgy érzem, hitelesen képviselhetem a nemzeti kisebbséget. Nagyon fontosnak tartom a kultúránk ápolását, a hagyományaink őrzését, amiért tenni is szeretnék – mondta lelkesen a Blikknek Barbara.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?