Celeb / Híresség

Gáspár Zsolt megbánta, hogy csapta a szelet Demcsák Zsuzsának

Bár az idei Ázsia Expressz véget ért, az emléke még élénken él az emberekben. Főleg Gáspár Zsoltéknál, aki komoly bajba keverte magát az egyik feladat teljesítése közben. Az volt ugyanis a dolga, hogy udvaroljon Demcsák Zsuzsának. Ez sikerült is neki, ám közben kissé túlzásba esett, ezt pedig a felesége nem díjazta.

 

 

 

 

 




Gáspár Zsolt először egy sallert kapott az asszonytól, majd két napig a nyájjal kellett aludnia. Azóta szent a béke, de már nagyon bánja a tettét.

Nagyon örültem neki, hogy kipróbálhattam magam Ázsiában, de egy nagy hülyeséget csináltam: csaptam a szelet Demcsák Zsuzsának. Nem is tudom, mi ütött belém, megbántam ezt az egészet. Mikor hazajöttem, a felségemtől, Filoménától kaptam is egy-két sallert. De az igazat megvallva valóban meg is érdemeltem. (…) Pár napig be sem engedett a házba, kint kellett aludnom az állattelepen, a birkák között. Bevallom, én papucsember vagyok itthon. Mostanra már nagyjából kibékültünk a feleségemmel. De azért most kihasználom a lehetőséget, és az újságon keresztül is elnézést kérek mély tisztelettel! Tőle és Demcsák Zsuzsától is.

 




– mondta Gáspár Zsolt a Blikkrúzs nevű lapnak, emellett pedig azt is elárulta, hogy náluk a megcsalás főbűnnek számít, és feleségével mindketten érintetlenek voltak, amikor házasságra léptek. Ezt pedig gyermekeitől is elvárja.

Gáspár Zsolt testvérével is összekülönbözött nemrégiben. Gáspár Győző egy fivérekről szóló szomorú idézetet osztott meg, mire Zsolt keserűen azt nyilatkozta, hogy a bátyja gyógyszerfüggő, és elvonóra kéne mennie.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?