Életmód

21 fotó, ami jól mutatja a szülők és a modern technika közötti hatalmas szakadékot

iPhone, hangüzenet, messenger, „sztori” – csak néhány kifejezés azok közül, melyek bár ismerősen csengenek a szüleinknek és nagyszüleinknek, de legtöbb esetben azért mégsem tudják, hogy eszik-e vagy isszák ezeket. Ebben nincs semmi szégyellni való persze, a technika rohamos tempójú fejlődése miatt egy 10-20 év és mi sem tudjuk már majd nyomon követni a legfrissebb számítógépes trendeket. Addig azonban van még egy kis időnk, úgyhogy mielőtt minket nevetnének majd ki a gyerekeink és unokáink, még megnézhetjük, hogy milyen szórakoztató módon használják a modern technikát az egyel/kettővel fölöttünk lévő generáció tagjai.

 

 

 

1 ,,Anyám kinyomtatta a háttérképét.”

2 ,,A nagymamám megkért, hogy javítsam meg a számítógépet, mert ellenkező irányba mozog az egér.”

3 ,,A nagyapám és a zoom.”


4 ,,Az édesanyám nemrég vásárolt egy iPhone-t. Mondtam neki, hogy tartsa tokban. Mikor ma átmentem hozzá, ez a látvány fogadott.”

5 ,,Így néz ki a nagyszüleim távirányítója.”

6 ,,Hogyan számolja a nagymamám a költségeit.”

7 ,,Átvittem a virtuális valóság játékot a barátnőm szüleihez, és odaadtuk az anyjának, hogy próbálja ki a Resident Evil 7-et.”



8 ,,A nagymamám megosztotta élete első sztoriját a Facebookon.”

9 ,,Anyám készített egy „screenshotot” a telefonjáról, hogy munkába menet elolvassa majd az egyik weboldal szerződési feltételeit.”

10 ,,A nagymamám panaszkodott, hogy nem működik az új billentyűzet, ezért megkértem, hogy hozza el magával, amikor legközelebb meglátogat.”

11 ,,Ezért vásárolnak a szüleim több százezer forintos kütyüket.”

12 ,,Neked bármit, anya!”

13 ,,A barátnőm 79 éves nagyapja számológépeket vett nekünk karácsonyra.”

14 ,,Anyám közzétett egy bejegyzést a vállalkozása oldalán, amivel reklámozta az általa árult termékeket, de véletlenül csatolt egy olyan fotót is, amit rólam készített alvás közben.”

15 ,,Ezt látom, amikor felhívom a nagyszüleimet Skype-on.”

16 ,,Nagyapám YouTube videókat nézett, de nem tudta, hogy kell teljes képernyős módba tenni, szóval inkább letakarta a fölösleget.”

17 ,,A nagymamám egy iPhone-képernyővédőt rakott a Samsungjára. Igen, fejjel lefelé.”

18 ,,A 97 éves nagymamámnak nagyon tetszettek a képek, amiket megosztottam a Facebookon, úgyhogy kinyomtatta az oldalt és kiakasztotta a falra.”

 

 

 

 

 

 

19 Amikor üzenetet küldesz a nagymamádnak.

20 ,,A Facebook hirdetések között találtam ezt a fotót, és azóta nem bírom abbahagyni a nevetést.”

21 Nem kell mindent szó szerint venni. 😶

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?