Celeb / Híresség

Az aggódó Gáspár Zsolti Győzikéről: „Két hónapra be kellene záratnia magát, hogy tényleg le tudjon szokni a marokszám szedett gyógyszerekről”

Aggodalomra ad okot, amit testvére mondott a showmanről: Gáspár Zsolti szerint Győzikének elvonóra kellene mennie, hogy le tudjon szokni a gyógyszerekről, amiket marokszámra szed.

 

 
Testvére úgy érzi: gyógyszerfüggősége miatt már évek óta nem önmaga Gáspár Győző. A showman öccse, Gáspár Zsolti ezt azt követően nyilatkozta, hogy Győzike egy igen furcsa bejegyzéssel jelentkezett a Facebook-oldalán a testvéri szeretetről. Zsoltinak pedig még az is megfordult a fejében, hogy elvonóra küldené fivérét a marokszámra szedett gyógyszerek miatt.

“Nem tudom megmagyarázni, miért tölti el boldogság a szívem két fivér láttán, amint átölelik, üdvözlik egymást, mégis olyan érzést keltett bennem, mintha a világ nem volna teljesen reménytelen. Sajnos csalódtam, a sikernek nagy ára van, de ez van, ez így alakult” – írta a Facebookján Győzike, ám azóta a bejegyzést törölte.

Ripost ennek kapcsán kereste meg a showman testvérét, Gáspár Zsolti, aki a TV2 Ázsia expressz 2 című műsorban is szerencsét próbált.
– Nem is értem mire gondolhatott abban a posztban, hiszen jóban vagyunk. Az igazság az, hogy néha nem tudja mi a show és a valóság között a különbség, ami biztos, hogy a rengeteg gyógyszertől van, amit szed – mondta a lapnak Zsolti, aki hozzátette: aggódik Győzikéért, és minden nap imádkozik érte.

– Nagyon féltem őt! Minden nap imádkozom Istenhez, hogy segítsen neki megszabadulni a függőségétől, de hiába… – tette hozzá. Mint mondta, szeretné ha elvonóra menne Győző.

– Gyakran beszélek Győzivel arról, hogy bajban van és szeretném, ha bevonulna egy elvonókúrára. De nem olyanra, ahonnan hazajárhat, mert annak semmi értelme. Szerintem legalább két hónapra be kellene záratnia magát, hogy tényleg le tudjon szokni a marokszám szedett gyógyszerekről. Szeretném visszakapni a testvéremet! Azt, aki tíz évvel ezelőtt volt… – zárta Zsolti.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?