Belföld

Tört-zúzott az X-Faktorban az egyik versenyző – A mentorok kimenekültek a stúdióból

Eseménydúsan zajlott a 2019-es X-Faktor utolsó válogatója, izgalmakból most sem volt hiány.

 

 

 





Október elején a kilencedik szériával tért vissza az RTL Klubra az X-Faktor, amely azóta minden szombat este várja a nézőket a csatornán. Tegnap a negyedik, egyben utolsó válogatóval folytatódott a tehetségkutató, ami ezúttal is bővelkedett az emlékezetes jelenetekben.

Voltak mókás, megható és botrányos momentumok is a műsorban, amelyek közül összegyűjtöttük a legérdekesebbeket. Ha nem láttad az adást, zárkózz fel összefoglalónkkal, ha pedig a tévé előtt ültél, éld újra a legizgalmasabb pillanatokat!



 

 

Tört-zúzott a színpadon a versenyző

Újra feltűnt a színpadon Hörcher László, aki botrányos viselkedésével és nyomdafestéket nem tűrő stílusával már visszatérő vendégnek számít a műsorban. Tavaly ki is dobták, és nem engedték, hogy előadja, amit szeretett volna. Idén azonban eljutott a mentorok elé, ám amint színpadra lépett, ByeAlex kiment a stúdióból.

– Nem hallgatom végig ezt az embert – mondta a távozó mentor.

Puskás Peti is felállt a helyéről, de Dallos Bogi kérésére végül nem hagyták egyedül a stúdióban. Gáspár Laci szerint ez az egész csak polgárpukkasztás: amikor Hörcher László dalszerzőnek hívta magát, a mentor inkább szarszerzőnek nevezte.

 

 

 

 

 

 

– Te vagy egy szarszerző – válaszolta erre a festőművész, mire a közönség hangosan kifejezte nemtetszését. Végül megpróbált előadni egy dalt, de hamar leintették, amire szitkozódással és egy gitár szétverésével reagált. Ekkorra a mentorok már a backstage-be menekültek Kiss Ramónához, és megvárták, hogy a biztonsági szolgálat kikísérje a versenyzőt.

Puskás Peti eltakarította a romokat a színpadon, közben Hörcher a háttérben azt kiabálta: „Takarodjatok!”, majd megjegyezte, hogy szerinte a műsor készítői a teljes mentorgarnitúrát rá fogják lecserélni.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?