Állat

21 kilométeren át vonszolta kocsija után a kutyáját egy férfi – azt állítja, nem vette észre

A francia bulldog belegabalyodott a pótkocsi drótjaiba, nem élte túl.

 

 

 

 

 




Több mint fél órán keresztül vonszolta az autója után kötve francia bulldogját James Price. A 36 éves angol férfinek fogalma sem volt arról, hogy a kutya póráza véletlenül a pótkocsiba szorult, és így a 21 kilométeres utat úgy tette meg, hogy a tehetetlen állat testét húzta a jármű után a betonon, írja a Liverpool Echo.

A Pepper névre hallgató kutya a férfi lányáé volt, és egy kennelben tartották az autóbeállónál. Itt akadhatott bele szerencsétlenül a francia bulldog vezetőszára a pótkocsiba. Az állat szétroncsolódott tetemét másnap reggel fedezte fel egy járókelő az úton, nem messze attól a helytől, ahova James Price tartott.

 

 

 

 

 

 

Az eset még július 17-én történt, a napokban fejeződött be a tragédia tárgyalása. A megtört férfi az mondta, észre kellett volna vennie, hogy Pepper a drótok közé gabalyodott.

James Price-t tizenkét hónapra eltiltották az állattartástól és 1238 font (470 ezer forint) pénzbírságot is kiszabtak rá. A férfit képviselő ügyvéd azt mondta a tárgyaláson, hogy védencének elég büntetés a család kedvencének elvesztése.

A bíró az ítélethirdetés során kifejtette, hogy

„Nem hiszem, hogy szándékosan bántani akarta volna az állatot, de a jövőben az elindulás előtt az autója minden sarkát ellenőriznie kell.”

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?