Celeb / Híresség

Újra összeáll Majka és Curtis, ismét együtt járnak majd fellépni

Másfél év után kibékültek, már ősztől újra együtt koncerteznek, de nem a pénzért, hanem a barátságért teszik – jelentette be a két rapper.

 

 

 





Tavaly nyáron Majka kidobta Curtist közös zenekarukból annak drogfüggősége miatt. A rapper azóta elvonókúrán vett részt, és február óta újra beszélnek egymással. Ekkor még nem nyilatkoztak arról, lesz-e a jövőben bármilyen közös projektjük.

Akkor Majka még egy – másfél év próbaidőt adott barátjának, most viszont Instagramján posztolt egy képet megható szöveggel, amiben az olvasható, hogy az őszi turnén újra együtt lépnek fel.

„A dolgok változnak. Néha az emberek el kell, hogy távolodjanak egymástól ahhoz, hogy újra közel kerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk. Fontosnak érezzük, hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre, amiből biztos nagyon jól profitálnánk, hanem a már meglévő, és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad” – olvasható Majka és Curtis közös közleményében.



A dolgok változnak. Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk. Fontosnak érezzük, hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy „újraegyütt” eseményt hozunk létre, amiből biztos nagyon jól profitálnánk, hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad. Tsok mindenkinek! ♥️ Majka és Curtis @majesz187

7,120 Likes, 140 Comments – @curtis4ker on Instagram: „A dolgok változnak. Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy újra…”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?