Celeb / Híresség

„Összeszorult a szívem” – Gáspár Lacit az édesapjára emlékeztette a szemüveges fiú az X-Faktorban

Az énekes már át is utalta a bátaszéki Hujber Dávidnak az új szemüveg árát. Most az is kiderült, miért érintette meg különösen a helyzet.

 

 

 

 





Korábban mi is beszámoltunk az X-Faktor legutóbbi adásának legmeghatóbb pillanatáról. Gáspár Laci felajánlott egy szemüveget az egyik versenyzőnek, miután kiderült, hogy a lencséi teljesen össze vannak karcolva, viszont nincs pénze arra, hogy újat vegyen magának.

A Bátaszékről érkezett Hujber Dávidot párja nevezte be titokban a versenybe, a zsűri előtt a Várj, míg felkel majd a nap című dalt adta elő. Gáspár Laci amellett, hogy egyből egy határozott igennel támogatta a srácot, és mentortársait is meggyőzte, hogy tegyenek ők is így, egy igazán megható felajánlást tett Dávid felé.

Az énekes a Blikknek nyilatkozott arról, miért érintette meg különösen a pillanat. Mint kiderült, azért érzékenyült el Dávid történetén, mert az édesapjára emlékeztette.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ:


 

 




 

„Visszaemlékeztem, apukám is mennyit szenvedett a szemüvegeivel. Speciális kellett neki, mert az egyik szemével szinte nem látott, a másikkal pedig olyan rosszul, ahogyan mondani szokták, szódásszifon lencse kellett. Sosem volt pénzünk újra, mindig ragasztgatta, hogy tudja használni, és lásson. Ez eszembe jutott, és összeszorult a szívem” – mondta el a lapnak. Az is kiderült, hogy már átutalta Dávidnak az új szemüveg árát.

Újabb kapcsolódási pont, hogy ő maga is segédmunkás volt, mielőtt 2004-ben a Megasztár révén országosan ismertté vált.

„Tudom, milyen kiszolgáltatottnak lenni, hogy min megy át Dávid. Sosem felejtem el, amikor a Megasztárban szerepeltem, kicsi volt a lányom, Mirjam. Nem tudtam dolgozni, mert a versenyzőknek folyamatosan gyakorolni kellett” – mesélte. Hozzátette: akkoriban egy barátja segített neki anyagilag, ami hihetetlenül jól jött a családjának is.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?