Celeb / Híresség

Berki Krisztián és felesége együtt plasztikáztattak – Mazsi feltöltette a száját

Berki Krisztián és Mazsi minden percet együtt töltenek, még plasztikáztatni is együtt mentek.

 

 

 

 

 




Berki Krisztián és felesége, Mazsi szinte mindennap 24 órában egymással vannak. A házaspár még a szépészeti beavatkozásokat is egymás társaságában végezteti el.

Nem először keresték fel a szakembert, aki injekciós eljárással vette kezelésbe az arcukat: a férj a szeme alatti karikákat töltette fel ismét, a feleség pedig a száját.

berki-mazsi-plasztika2

– Egy alkalommal már töltettem a felső ajkamon, mert elég keskeny. Olyan természetesre sikerült a beavatkozás, hogy alig néhányan vették észre a változást. A második alkalommal alakítunk még a formán, megőrizve a természetes hatást – árulta el a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Mazsi, aki igencsak megsínylette a beavatkozást: könnyezve szenvedett meg a szépségért.

 

 

 

 

 

 

 

Előtte-utána: a szájfeltöltés nem túl feltűnő, de azért a szakavatott szemek kiszúrják.

Berki Krisztián sem úszta meg fájdalommentesen a ráncfeltöltést. A 39 éves macsó ugyan azt állította, fájdalma és félelme nem volt komoly, a tűszúrások alatt mindvégig felesége kezét szorította.

– Másfél-két éve már kezelték a karikákat a szemem alatt. Itt van az ideje egy újabb feltöltésnek. Az orvosom már ismer, előre bekészítette a kéjgázt, amit használni is fogok. Mazsira is számíthatok: félt, óv mindentől, és persze támogat, én pedig nagyon élvezem ezt – mondta Berki, aki a homlokráncait is plasztikáztatta.

berki-krisztian-plasztika

 

 

 

 

 

Berki Mazsi nem csak a saját szépészeti beavatkozását viselte rosszul, a férje plasztikája alatt kis híján elájult.

– Ahogy néztem Krisztián kezelését, és láttam, mennyire fáj neki, ájulásközeli állapotba kerültem. Egyszer csak megszédültem, éreztem, hogy kimegy a vér a testemből, így azonnal leültem. Tudtam, hogy szüksége van rám, így odagurultam hozzá a székkel, hogy végig foghassa a kezem – mesélte a sztárfeleség.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?