Belföld, Celeb / Híresség

Megvan, kik lesznek a Nyerő Páros szereplői az új évadban

Idén is nyolc sztárpár méretteti meg magát a műsorban, amelyet Sebestyén Balázs mellett Kabát Péter vezet majd.

 

 

 

 

 




A Nyerő Páros új évadában nyolc pár költözik össze, hogy próbára tegye szerelmét. Sebestyén Balázs porondmesterrel hetekig tartó küzdelem veszi kezdetét, aminek végére kiderül, ki az idei évad Nyerő Párosa.

Idén újdonság lesz, hogy egy játékmester is szerepelni fog a műsorban – az ő szerepét Kabát Péter tölti majd be – írja a 24.hu.

Az új párok, akik a Nyerő Páros státuszra pályáznak pedig a következők:

Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián, az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja Lóránth Eni, szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvesével dr. Monda Eszter tudományos munkatárs és jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző is szerepelnek majd az új évadban

 

 

 

 

 

 

Három sztárpárról már korábban is tudni lehetett, hogy beköltöznek a villába.

Ilyen Kocsis Dénes színész, az Operettszínházból és menyasszonya, Mészáros Petra pszichológus; Sárközi Ákos, Michelin-csillagos séf és felesége, Sárközi Éva, festőművész; valamint Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője és párja, Csobot Adél, énekesnő, az X-Faktor felfedezettje.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?