Celeb / Híresség

Évi 20 millió forintot költ fehér ingekre Berki Krisztián állítólag – egy darabot csak egyszer vesz fel

Berki felesége, Mazsi nonszensznek tartja ezt a luxushóbortot, de inkább nem szól bele.

 

 

 

 




Berki Krisztián monstanában azzal hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy indul a főpolgármester-választáson, most azonban egy egészen más, merész kijelentéssel döbbenti meg a közvéleményt.

A Sláger TV-n estkénként jelentkező, ÜBERKIrály c. műsorában vallott arról a meglehetősen költséges kattanásáról, hogy hőn szeretett és kézzel készült fehér ingeit csupán egyetlenegyszer hajlandó felvenni.

„Sokan azt mondják, hogy sznob vagyok, de én azt gondolom, hogy egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon. Ha én stílusról és eleganciáról beszélek, akkor azt meg tudom mutatni magamon, hogyan is néz ki. Először valakinek legyen stílusa, utána kérdezzen meg engem, hogy jó vagy nem, mert ehhez is én értek” – mondta Krisztián, aki számára a fehér ing alapdarab a sportos, az elegáns, sőt, még a nyaralós öltözet esetén is.

A mostanában egyre inkább terjedő zero waste gondolkodásmódhoz nem igazán passzoló berögződésnek borsos az ára is.

„60 és 100 ezer forint között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára, 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget, annak mi lesz a sorsa. Én ugyanis még egyszer nem veszem fel azokat, amik egyszer már voltak rajtam” – jelentette ki Berki, felesége, Mazsi azonban kevésbé lelkes.

 

 

 

 

 

Mazsi nehezen viseli férje ruhamennyiségét, különösen azt a 60-80 db öltönyt, amely a gardróbjukban áll.

Reméljük, hogy az „elbocsájtott” darabokat legalább jó helyre juttatja.

„Nonszensznek tartom, hogy Krisztiánnak az év minden napjára kell egy ing. Nekem sincs az év minden napjára másik ruhám, de nem szólok bele. Ez az ő döntése, az ő dolga” – árulta el.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?