Érdekes

Ő lenne a hét lúzere? Alsónadrágban, szétterpesztett lábakkal lógott egy férfi egy toronyház oldalán

A kommentelők arra tippelnek, a szeretőjétől kellett menekülnie. Le is videózták, ahogy próbál segítséget kérni.

 

 

 

 





Rendkívül érdekes felvétel kezdett el terjedni a közösségi médiában egy férfiről, aki két fal között ragadt egy toronyháznál Kínában.

A fehér pólós, fekete alsónadrágos férfi az épület külső részén próbált meg lemászni, de egyszercsak megakadt, lábaival a falhoz támaszkodva tartotta magát a levegőben. Le is videózták, ahogy a magasban rekedve áll terpesztett lábbal, és a telefonjával próbál segítséget hívni.

A felvétel felkerült a kínai Facebooknak megfelelő Weibo közösségi oldalra, ahol villámgyorsan terjedni kezdett. Többen sejteni vélték, hogy

a férfi valószínűleg azért került ilyen kényelmetlen szituációba, mert hirtelen és gyorsan kellett távoznia a szeretőjétől egy légyott után. Erre enged következtetni az is, hogy nem volt rajta nadrág, de pontosan nem lehet tudni, hogy mi történt. Ahogy azt sem, hogy hogy jutott végül le a férfi a magasból.

 

 

 

 

 

 

A Weibón szárnyra kapott az a pletyka, hogy sajnos nem élte túl a rendkívül veszélyes műveletet. Állítólag a járókelők látták, ahogy élettelenül fekszik a földön a toronyépület előtt, de a férfi halálát eddig semmilyen hivatalos szerv nem erősítette meg.

Az eset feltehetően kedden történt a dél-kínai Maoming városában. A helyi rendőrség cáfolta a neten elterjedt értesüléseket, mivel egyelőre nem érkezett hír olyan halálesetről, ami a videó tartalmával megegyezhet.

Egyelőre nem is erősítették meg, hogy a férfi meghalt-e, ahogy további információkat sem tudtak eddig közölni.

A felvétel azonban eljutott hozzájuk és már vizsgálják a történteket.




Íme a videó:

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?