Celeb / Híresség, Hírek

Bírósághoz fordul L.L. Junior – már az anya felelősségét vitatják

A rapper ügyvédje szerint már benyújtották a bíróságra a felügyeleti jog iránti keresetet – értesült a Ripost.

 

 

 

 




A tragédia szombaton délután történt Zuglóban. Egy lámpás kereszteződésben gázolták halálra a 3 éves kisfiát. A történtek ellenére a szülők között napról napra mérgesedik a helyzet. A nyilvánosság előtt zajló személyeskedések mellett, már ott tart az ügy, hogy bírósághoz fordulnak, a nagyobbik gyerekük elhelyezése miatt.

A Ripostnak dr. Mester Csaba ügyvéd elmondta, már benyújtották a bíróságra a szükséges iratokat. „Ügyfelem minden lelkierejét összeszedte, majd elment egy kormányablakba, hogy kikérje Dávid születési anyakönyvi kivonatát. Már csak ez hiányzott ahhoz, hogy beadhassam a szülői felügyeleti jog iránti keresetünket, amit így a mai nappal meg is tettem. Innentől kezdve a bíróságnak nyolc napja van, hogy döntést hozzon, és kétségem sincs afelől, hogy az elsőszülött gyermek hivatalosan is az ügyfelemhez kerül az eljárás végéig” – idézi az ügyvéd nyilatkozatát a Blikk.

 

 

 

 

 

Az ügyvéd továbbá azt is elmondta, hogy ez csupán egy ideiglenes megoldás, ami előreláthatólag a per végéig marad majd érvényben. Emellett azt is elárulta, hogy mi vár most az ügyfelére, a gyermekek édesanyjára és persze, Lacikára.

„Azt is kérjük a bíróságtól, hogy ameddig mindhárman nem esnek át egy pszichológiai vizsgálaton, addig az édesanya csak egy gyámügyi szakember jelenlétében találkozhasson Lacikával” – folytatta az ügyvéd, aki úgy véli, az anyukának felmerül a jogi felelőssége a baleset kapcsán, amit majd szintén vizsgálni kell a per során.

A 3 éves kisfiút pénteken délben temetik a Fiumei úti sírkertben. Az egész szertartás nyilvános lesz. A család azt kéri a gyászolóktól, hogy fehér ruhában menjenek.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?