Celeb / Híresség

Életveszélyes helyzetbe került Gáspár Zsolti a forgatás alatt

Az élete került veszélybe Gáspár Zsoltinak, aki Evelin társaságában indult el az Ázsia Expressz 2. évadának hatalmas kalandjára.

 

 

 




 

Evelin és Zsolti párosa, eddig a verseny élvonalában hajtanak a győzelemért, azonban a játékuk ezúttal veszélybe került. Miután a stáb a Srí Lankai botrány után tovább állt Indiába, az első nap egy igazán embert próbáló feladat elé állították az első három befutó párost. A feladat Gáspár Zsoltinak még nagyobb veszélyt rejtett, mint a többieknek, ugyanis nem tud úszni. Amikor Evelin nagybátyja már visszafelé evezett zsákmányával a part felé, kibillent az egyensúlyából és felborult a csónakjával együtt.

„Direkt jeleztem, hogy két gyenge pontom van, az angol és az úszás. Mindenki tudta, hogy nem tudok úszni, mégis engem választottak ki a feladatra. Nem volt szép dolog, de mindegy is! Itt vagyok, jól vagyok, de komolyan elkapott a pánik, amikor a csónakból kiestem. Tele ment a szám vízzel, és lepergett előttem az életem filmje” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Gáspár Zsolt a Bors lapjának.

Segítségére Janicsák Veca párját, Ábel sietett, és persze a stáb munkatársai is azonnal akcióba lendültek. A végére persze nem történt komolyabb baj, amit a leginkább az tükröz, hogy a próba nyertese a Gáspár-páros lett.

„Örökre hálás leszek Ábelnek. Amíg élek, számíthat rám, bármikor, bármiben segítek neki. Egy igazi korrekt, jó embert ismertem meg benne, aki bár versenyben volt, abbahagyta a játékot, és inkább nekem segített. Ritka” – áradozott Zsolti a lapnak.

 

 

 

 

 

Megmentője, Ábel is nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, mint mondta, számára természetes dolog volt, hiszen egy emberi élet többet ér, mint a játék. Ösztönösen cselekedett, és ha választania kellene most is ugyanúgy döntene.

„Számomra természetes emberi gesztus volt, hogy Zsolti segítségére siessek. Ha valakinek a testi épsége veszélyben forog, a játékot félrerakva bármikor hasonlóan cselekednék. Bízom benne, hogy ez bármelyik versenytársunknak ugyanúgy evidens lett volna, és akár fordított helyzetben engem sem hagytak volna magamra. Ahogy Vecával többször hangsúlyozzuk is, annak ellenére, hogy egy játékról beszélünk, nem mindennapi körülmények között, nekünk mindig alapvető volt, hogy tisztességesen viselkedjünk a csapattársainkkal és a helyiekkel egyaránt” – árulta el Ábel.

A megdöbbentő pillanatokat az állábi videó 7:50 percétől tekinthetitek meg:





 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?