Egyéb

Beperelte szomszédját egy vegán nő, mert megérezte a sült hús szagát

2017 óta igyekszik mindenhol panaszt tenni, de állítása szerint gyakran „falakba ütközik”.

 

 

 

 

 




Guardian számolt be Cilla Carden történetéről, aki egy szagokra és hangokra kifejezetten érzékeny nő lehet. Mindezt az is bizonyítja, hogy a legfelsőbb bíróságig vitte ügyét, melyben szomszédját vádolta meg azzal, hogy erős szagok terjengenek körülötte.

A nő a hús szagát, a cigifüstöt, székek mozgatásának hangjait, háziállatok és madarak hangjait sérelmezi.

A masszázsterapeuta Carden szerint az egész miatt romlott az életminősége, és állítja, hogy direkt csinálják vele ezeket a szomszédai.

 

 

 

 

 

„Úgy tették oda, hogy érezzem a halak szagát. Nem tudok kikapcsolódni a kertemben, nem tudok kimenni” – panaszkodott a nő, aki hozzátette, emiatt aludni sem tud, és hogy ő csak a normális életét szeretné vissza. 2017 óta igyekszik mindenhol panaszt tenni, de állítása szerint gyakran „falakba ütközik”.

Az egyik szomszéd a Nine nevű tévétársaságnak elmondta, hogy a grillsütőjét lebontotta, a gyerekek pedig nem kosarazhatnak többé az udvaron. Egy másik szomszéd pedig közleményben jelezte a csatornának, hogy Carden követelései egyáltalán nem ésszerűek, sőt, ők szenvednek hátrányt a nő miatt, mivel nem tudják élvezni az életüket a folyamatos panaszok miatt.

A nő a napokban újabb falba ütközött: Peter Quinlan, a Legfelsőbb Bíróság elnöke elutasította Carden fellebbezését, és javasolta a feleknek, hogy a vita helyett a megegyezésre fordítsák energiáikat.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?