Állat

Zseniálisan játssza meg a törött lábút egy kóbor kutya, hogy kaját csaljon ki a járókelőkből

Ezt a sánta kutyát bizony nem könnyű utolérni… furfangosságban biztos nem. Frenetikus a videó.

 

 

 

 




Az egész világot bejárta már a videó, amely egy Bangkok utcáin élő, keverék kóbor kutya Oscar-díjra érdemes alakítását örökíti meg.

A kutya – a helybéliek a Gae nevet adták neki – állítólag teljesen magától találta ki, hogyan csikarjon ki együttérzést – és természetesen egy kis harapnivalót – az arra járóktól. Döbbenetes hitelességgel eljátssza, hogy a bal hátsó lába megsérült, sőt teljesen béna.

Látva, ahogy Gae nyomorultul húzza a lábát, vagyis tulajdonképpen a teljes alsó fertályát a porban, valóban szívettépő, nincs ember, aki ne sajnálná meg. Íme:

 

 




 

 

 

Igen ám, csakhogy a ravasz eb ezt csak akkor csinálja, ha egy újabb „balek” akad a horgára. Amint elmegy mellőle mindenki, és tiszta lesz a levegő, Gae azonnal felpattan, és mintha mi sem történt volna, vígan rohangászik.

A környékbeliek már jól ismerik Gae trükkjét, és jókat kacarásznak rajta. Egy helybéli elmondta, hogy a kutya évek óta ott él, és bár gazdája nincs, de a lakóközösség rendszeresen eteti és gondját viseli.

A kutya valóban jól tápláltnak néz ki, nincs elhanyagolva, láthatóan nem beteg.

A lakó azt is elmondta, hogy megvizsgálták mindkét lábát, se eltörve, se bármilyen más módon megsérülve nincs, Gae nem is mutat fájdalmat, ha hozzáérnek, vagy tapogatják. Ha azt látták volna, hogy tényleg sérült, a környékbeliek már rég hívtak volna hozzá állatorvost.

Gae egyébként jól tudja, hogy a sántítós trükkje mekkora siker. Akiket már régóta ismer, azok előtt a lakók előtt szívesen előadja újra és újra, csak hogy megnevettesse őket.




 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?