Celeb / Híresség

Király Linda fél év alatt a felére fogyott – Előtte-utána fotót posztolt

Király Linda megmutatta, január óta milyen sokat fogyott.

 

 

 

 




Király Linda június végén árulta el, hogy három hónappal korábban úgy döntött, aláveti magát a sleeve-műtétnek, amelynek során kiveszik a gyomor négyötödét. Azért jutott erre az elhatározásra, mert túlsúlya az egészségére is nagyon rossz hatással volt, viszont betegségei miatt hiába próbálkozott többféle diétával és sporttal, nem tudott lefogyni: a pajzsmirigy-alulműködés és az inzulinrezisztencia mellett másfél évvel ezelőtt kiderült, adenoma van az agyalapi mirigyében, a tumor pedig felborítja az egész hormonháztartását.

110 kilósan vállalkozott a műtéti beavatkozásra, amelynek eredményeként három hónap alatt 25 kilót sikerült leadnia. A változás mindenkinek szembetűnő volt, főleg, miután az énekesnő elkezdett az alakját kihangsúlyozó ruhákat is viselni.

Király Linda most egy előtte-utána fotóval mutatta meg a Facebook-oldalán, milyen látványos változást ért el: az augusztus közepén, a Luis Fonsi-koncerten készült képen látványosan karcsúbb, mint a januárin, és az is feltűnik, hogy nagyobb kedvvel pózol a kamerának.

 

 

 




 

 

It took me a long time to gather the courage to post this but the truth is it’s time to let go of the past and leave all…

Közzétette: Linda Kiraly – 2019. augusztus 28., szerda

Azt írta, sokáig tartott rávennie magát, hogy megossza ezeket a képeket, de ideje maga mögött hagyni a múltat, a sok fájdalmat és szenvedést. Amikor az elmúlt pár évben tükörbe nézett, nem ismert magára, és a betegség miatt bebörtönözve érezte magát a testében. Gyengének érezte magát, hogy nem tudta a problémát megoldani, és szégyellte, hogy nem tudja kontrollálni, mi történik vele. Már kezdi megszeretni magát, de még dolgozik rajta. Szerinte minden okkal történik, és most sokkal erősebbnek érzi magát, mint valaha is gondolta.

 

 

 




 

 

– Az egészségügyi gondjaim egy agyalapi adenomával kezdődtek, és a tünetek a pajzsmirigy-alulműködéstől az inzulinrezisztenciától, a hízástól, a hormonális egyensúly teljes felborulásától, alvásgondoktól, depressziótól, hajhullástól egészen a vizesedésig terjedtek, ami annyira súlyos volt, hogy fájdalmas volt lábra állnom. Úgy éreztem, hogy bármerre is fordulok, mindenhol valamilyen akadály van, és nem értettem, hogy miért tartja fel az életemet mindig valami. De most végre úgy érzem, én kontrollálom a testemet és az életemet – írta a 36 éves sztár a posztjában, amelyre sok dicséretet kapott, és többen írták, hogy sorstársukra találtak.

💛🐝🐝 Koszonom @vdrhungary #vdrhungary #fashion #sport #dressoftheday #blackandyellow #bumblebee #thankyou #weightlosstransformation #weightlossjourney #vsg

Közzétette: Linda Kiraly – 2019. augusztus 13., kedd

„Nagyon nagy dolog,hogy kitudtál ebből jönni, főleg az akaraterődnek köszönhető!! Milyen erős is tud lenni az emberi akarat!  Szívből gratulálok! És további sikeres felépülést, és egészségben, sokat éneklést kívánok!”

„Nagyon szép lány vagy, azt kívánom, hogy ezt tudd megélni, elhinni és legyél magadra nagyon büszke!”

„Ügyes vagy nagyon! A saját bőrömön tapasztaltam” – olvasható a hozzászólások között.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?