Belföld, Hírek

Nyíregyházi gyilkosság: az édesapa a fiát védte, ezért kellett meghalnia

Egy tanú szerint az apa megállás nélkül kiabált a fegyveres férfi felé, hogy rá lőjön inkább.

 

 

 

 

Ahogy korábban mi is megírtuk: két embert öltek meg hétfőn Nyíregyházán, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták.

A rendőrségre fél négy után érkezett bejelentés arról, hogy a megyeszékhely orosi városrészének lakóövezetében egy ismeretlen férfi rálőtt két emberre, akik a helyszínen életüket vesztették. Az MTI helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt.

„Úgy tudjuk, a gyilkos először az apja szeme láttára annak fiával végzett. Egyetlen lövést adott le, majd következő áldozata felé fordult. Egy szomszéd állítólag végignézte a drámai jeleneteket.

Szerinte az apa megállás nélkül kiabált a fegyveres férfi felé, hogy rá lőjön inkább. A második golyót már az apa kapta, aki gyermekével együtt azonnal életét vesztette” – írja a Blikk.

 

 

 

 

A Blikk a Frissmédiára hivatkozva korábban azt írta, hogy féltékenység állhatott a nyíregyházi vérfürdő hátterében. Ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

A Blikknek a helyiek azt mondták: a környéken mindenki jól ismerte a két férfit, akiket tisztességes embereknek tartottak.

Egy helybéli azt mondta, nemrég még egy autót is vásároltak tőlük.

„Úgy hallottam, a vendégházat is nagyon rendesen vezették.

Nyilván alig ismertem őket, de felfoghatatlan, hogy az ember, akivel egyszer kezet fogtam, és jó viszonyban váltunk el, most egy gyilkosság áldozata lett

– mondta egy neve elhallgatását kérő férfi.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?