Celeb / Híresség

Rászoruló családoknak adná Hódi Pamela kislánya régi játékait és ruháit

Várja az ajánlásokat, hová vigye el személyesen a nekik már nem kellő holmikat.

 

 

 




Nagylelkű gesztust tesz a rászorulókért Hódi Pamela. Az Instagram-oldalán közzétett videójában elmondta, hogy nagytakarítást tartott otthon, amely során rengeteg olyan játék került elő, amivel kislánya, Natasa már nem játszik vagy nem kell neki, ezért ezeket szeretné olyan családoknak adni, akiknek nagyobb szükségük van rá.

„Szeretném, hogy tényleg olyan családok kapják meg ezeket a játékoknak, akiknek tényleg szükségük van rá. Éppen ezért személyesen én fogom nekik elvinni azokat, amiket összegyűjtöttünk” – jelentette be.

A modell azt is elmondta, hogy a maglódi gyerekkori otthonában is sok olyan régi ruha és játék van, amit szeretne eladományozni. Ezek között vannak olyan holmik, amelyek a húgáé, de már nem kellenek neki.

Pamela a posztban azt is leírta, hogy az Instagram-követőitől várja az ajánlásokat, hogy milyen családokhoz vigye a megunt, kinőtt dolgokat.




Sziasztok! Csináltam egy email cimet ahova tudjátok küldeni az olyan családokat, akik szegényes körülmények között élnek, és eltudom juttatni a kislányom és húgom már nem használt játékait és ruháit! [email protected] várom az üzeneteket! Köszönöm!
Ha ismersz olyan szegényes körülmények között élő családot, ahol vannak gyerekek, és örülnének a ruháknak és a játékoknak, a [email protected] e-mail címre írhatod meg Hódi Pamelának.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?