Celeb / Híresség

Titkos tervvel állt elő Gáspár Zsolt: az Ázsia Expressz forgatásán akar párt találni Gáspár Evelinnek

Gáspár Győző testvére, Zsolt az ősszel induló Ázsia Expressz második évadának forgatására egy hátsó szándékkal indult, amiről útitársa, Gáspár Evelin sem tudott.

 

 

 




 

Nem akármilyen tervvel indult útnak Gáspár Zsolt, ugyanis a fejébe vette, hogy indiai utazásuk során keres Evelin mellé egy rendes férjet. Erről pedig senki sem tudott, csak maga az apuka, Gáspár Győző. Ezt már csak azért is jó ötletnek tartotta, mivel Evelin számára itthon nem egyszerű a pártalálás, lévén ismert személy. Tervéről Zsolt a Ripostnak Srí Lankán mesélt.

„Van egy titkos küldetésem is, amiről csak Győző tud… Elhatároztam, hogy itt, Srí Lankán, vagy később Indiában kerítek egy sukár cigánygyereket Evelin mellé. Nem viccelek, hiszen ez itt tulajdonképpen az őshaza, szóval itt ismerik és tisztelik a hagyományainkat. Nem kell, hogy gazdag fiú legyen, csak tessen az unokahúgomnak és legyen rendes, becsületes. Ha csóró, az még jobb, hiszen akkor megbecsüli majd magát, ha hazavisszük Nógrádmegyerbe, ahol kolbászból van a kerítés” – jelentette ki Gáspár Zsolt.




De még az is előfordulhat, hogy Evelin esetében nem kellett kerítőt játszani, ugyanis – mint kiderült – az indiai férfiak egyenesen odáig voltak érte.

„Azt látom, hogy nagyon tetszem a férfiaknak, hiszen egyfajta kuriózum vagyok számukra. Folyton odajönnek, beszédbe elegyednek velem, sőt, már az első nap kaptam is egy puszit egyiküktől” – mesélte a lapnak Evelin.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?