Celeb / Híresség

Felbontotta a jegyességét R. Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel

A szakítás után mindketten levették a közösségi oldalaikról a közös fotóikat.

 

 

 

 

Már nincs szó sem esküvőről, sem családalapításról: felbontotta a jegyességét R. Kárpáti Rebeka és volt vőlegénye a focista Völgyi Dániel.

Pedig tavaly év végén még minden rendben volt, ezt posztolta egy romantikus kép kíséretében:

Annyira fontos nekem az, hogy az életem nagyobb, fontosabb pillanatainál velem legyenek a szeretteim… Köszönöm, hogy vagytok. Köszönöm, hogy vagy, Völgyi Dániel. Te vagy az én biztos pontom/bástyám a folyamatosan rohanó, átláthatatlan, kaotikus életemben. Még, ha néha balhézok is veled”

– írta a romantikus fotóhoz R. Kárpáti Péter lánya, akit színésznőként és youtuberként is ismerünk.

 

 

 

 




 

 

 

Idén a Soundon már egyedül volt a képen, és elég dögös szerelésben keresett táncolós bulit:

Az ismerőseik ha máshonnan nem, onnan feltétlen értesülhettek a változásról, hogy a szakítás után mindketten levették a közösségi oldalaikról a közös fotóikat. A Bors megkérdezte Rebekát, aki csak annyit válaszolt nekik: Igen, vége van! Ne haragudjatok, de most nem szeretnék ennél többet mondani.”

 

 

 

 

 

 

Rebeka júliusban ilyeneket posztolt:

View this post on Instagram

Az egyik legszebb természetközeli élményem itt volt Horvátországaban, a Krka Nemzeti Park vízesésénél. 🌱💦Mezítláb másztunk be a dindzsáson, gyökerekbe kapaszkodtunk, ismeretlen emberek segítettek kezetnyújtva átmászni az akadályokon. 🌱 Így végül az első csobbanást követően pár erős áramlattal szembeni tempó után a kiscsaláddal eljutottunk egy jó kis vizibarlangos, kisebb vízeséses spotig, ahol a hatalmas lubickolások és sziklára mászások közepette még a szavam is elállt. Légyszi menjetek el ide a kedvemért, ha Horvátországban jártok! 🌱☺️Bikini: @musedelamer #croatia #holidaytrip #familytrip #krka #krkawaterfalls #krkanationalpark

A post shared by ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ · 𝕝𝕚𝕗𝕖𝕤𝕥𝕪𝕝𝕖𝕓𝕝𝕠𝕘𝕘𝕖𝕣 (@rebekarpati) on





 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?