Celeb / Híresség

Évek óta nem állt kamerák elé Cameron Diaz – Meglepődsz, hogy néz ki ma

Cameron Diaz hivatalosan is nyugdíjba vonult.

 

 

 

Cameron Diaz a kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb színésznője volt, aki olyan alkotásokban tűnt fel, mint A maszk, az Álljon meg a nászmenet!, a Keresd a nőt!, a Vanília égbolt, a Charlie angyalai vagy a S**xvideó, de ő adta Fiona hercegnő hangját is a Shrek összes részében.

Így néz ki ma Cameron Diaz

A gyönyörű színésznő 2014-ben állt utoljára kamera elé, az Annie című filmben, ami nem aratott osztatlan sikert sem a nézők, sem a kritikusok körében, így úgy döntött, ideje a korai nyugdíjazásnak. Hivatalosan be is jelentette a távozását, és közölte, már nem hiányzik neki a hollywoodi csillogás, és úgy érzi, kiégett, és kiöregedett a szakmából.

Azóta megírta első könyvét, mely a The Longevity Book: The Science of Aging, The Biology of Strength, and The Privilege of Time – azaz A hosszú élet könyve: az öregedés tudománya, az erő biológiája és az idő kiváltsága – címet kapta.

cameron-diaz-2019-nagy

 

 

 

 

 

 

Szerinte nagyon fontos – főként Hollywoodban -, hogy a nők fogadják el az idő múlását, és legyenek büszkék a ráncaikra, és ne próbáljanak meg huszonévesnek kinézni még a 60. születésnapjukon is. A plasztikai műtéteket és a botoxot is mélyen megveti, szerinte kiváltság az öregedés, és nem szabadna művi úton más arcot csináltatni magunknak, mint amit a természet megalkotott.

Újabban már a sminkelést is abbahagyta, ugyanis szerinte a bőre jobban érzi magát, ha szabadon lélegezhet, emellett már nincs is szüksége arra, hogy állandóan topformában legyen, hiszen fotózásokra és forgatásokra sem jár már. Helyette inkább férjével, Benji Maddennel, a Good Charlotte együttes gitárosával tölti minden szabadidejét.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?