Celeb / Híresség

Friss fotókon a Xena főszereplője – Az 51 éves Lucy Lawlesst már fel sem ismerni

Lucy Lawless volt a ’90-es évek egyik legnépszerűbb sorozatsztárja.

 

 

 

 




A Xena: a harcos hercegnő című amerikai-új-zélandi sorozat volt a ’90-es évek egyik nagy durranása, a világ több pontján is sugározták a szériát, ami eredetileg 1995 és 2001 között futott. Hazánkban a TV2 adta az epizódokat. A történet főszereplője Lucy Lawless volt, aki a sorozatnak köszönhetően vált világsztárrá.

A Xena kezdetekor az új-zélandi színésznő csupán 27 esztendős volt. Legelőször a karaktert a Herkules című sorozatban alakította, de a közönségnek annyira megtetszett Xena története, hogy kapott egy külön szériát.

Miután 2001-ben véget ért a sorozat, Lucy Lawless nem adta fel színészi karrierjét, a magyar nézők láthatták több más szériában is, ilyen volt a Spartacus – Vér és homok, A SHIELD ügynökei, a Városfejlesztési osztály vagy a Csillagközi romboló. Legújabb sorozatát nemrég mutatták be My Life is Murder címmel. 2019 márciusában ünnepelte 51. születésnapját.

Napjainkban teljesen másképp fest, mint a Xena idején, hosszú, fekete tincseit levágatta, a hajszíne egy sokkal világosabb árnyalat lett. A frizuraváltás miatt, lehet, hogy sokan fel sem ismernék, azonban a bájos vonásait nem veszítette el, még most is gyönyörű nő.

 

 

 

 

 

 

Image #0

Image #2

 

 

 



 

 

 

 

Image #3

Image #4

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?