Életmód

10 dolog, amit a büdös életben nem vesznek észre a férfiak

Fel sem tűnik nekik, ha szívük hölgye új táskát vesz. És van még 9 részlet, amely elkerüli a figyelmüket…

 

 

 

Bizony létezenek olyan apróságok és finom részletek, amelyeket a férfiak nem jegyeznek meg. No nem azért, mert soha nem érdeklik őket. Egyszerűen azért nem fogékonyak rájuk, mert ezek többnyire nem részei a férfiak napi rutinjának. Összegyűjöttünk 10 olyan dolgot, amelyet egészen biztosan nem fognak észrevenni a férfiak, ezért frusztrálni sem kell magatokat miattuk.

1. Vadiúj márkás körömcipő

A helyzet az, hogy a férfiak érdeklődését nem kelti fel az a remek cipő, amely egy kisebb vagyonba került. Ha csinosnak érzed magad egy cipőben, lehet noname darab is. És felesleges őket azzal traktálni, hogy melyik cipőnek mi a különlegessége.

2. Új táska

A nő számára a táska olyan elengedhetetlen kiegészítő, amelyért nagyobb kirándulást is képes megtenni. A férfiak számára a táska egy tárgy, amelyben a holminkat magunkkal visszük. Próbáljátok csak elmagyarázni nekik, mi a különbség a retikül és a borítéktáska között…

taska

3. Frissen festett/fésült frizura

Hacsak nem történik egyik napról a másikra látványos változás – drasztikus vágás vagy teljesen új hajszín – felesleges azzal terhelni a szerelmeteket, hogy melyik hónapban milyen árnyalatokat használt a fodrász.

4. Körömlakk más árnyalatban

Azt észreveszik a srácok, ha kilakkoztátok a körmötöket, és azt is, ha éppen most jöttetek a műkörmöstől. Sok férfinak kifejezetten bejön, ha a párja festi a körmét. De azt ne várjátok tőlük, hogy képesek legyenek különbséget tenni két vörös árnyalat között.

lakk

5. A rúzs színe

Pontosan ugyanaz érvényes erre is, mint a körömlakkra: dögös, a férfiak imádják, de a pontos színárnyalat nem érdekli őket, kész, passz, ennyi.

ruzs

6. Fehérnemű

Na jó, nyilván észreveszik, ha addig nem látott csipkés csoda van rajtatok. Ám valószínűleg sokkal jobban izgatja őket, hogyan boldogulnak majd a melltartón a kapcsokkal.

 

 

 

 

 

7. Fogytatok egy kilót

Erre nem kapják fel a fejüket, az tuti. Egyébként az átlagosnak mondott férfiakat kevésbé érdekli a szerelmük testsúlya. Ezen inkább a nők rágódnak. Pedig nem kellene.

vidam

8. Milyen ruhára/kiegészítőre/könyvre/hasznos kütyüre vágysz már hónapok óta

Csacsi dolog arra várni, hogy a pasitok mindent megjegyez, amit valaha is említettetek neki, és karácsonyra vagy a szülinapotokra azt a bigyót vagy izét veszi majd meg, amit fél évvel ezelőtt látott veled a kirakatban. És megsértődni, bánkódni vagy duzzogni sem érdemes amiatt, ha egy férfi nem gondolatolvasó. Ha kell nektek valami, amire szükségetek van, és régóta vágytok rá, nyugodtan vegyétek meg magatoknak. Amit ajándékba kaptok, legyen meglepetés.

baboca

9. A kedvenc magazinotok

Azt se várjátok el, hogy majd minden hónapban megkapjátok ajándékba azt a magazint, amit évek óta olvastok, különösen akkor, ha ez egy női lap. Ugyanígy nektek sem kell számontartanotok, mit olvas a párotok, és nem muszáj beszereznetek.

ujsag

10. Kiegészítők és apró részletek

Higgyétek el, a férfiak azt sem veszik észre, ha lecserélitek a gombokat a kardigánon, vagy ha az égszínkék öv helyett türkiz övet vesztek a nadrághoz. Vagy ha észreveszik, akkor sem biztos, hogy szóvá teszik. Csak akkor szólnak, ha nagyon nem tetszik nekik…

nagyito

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?