Celeb / Híresség

Ábel Anita: „Igen, öreg vagyok. És? K**va jól nézek ki!”

A NőComment! című műsor eheti meghívott vendége Krasznai Zsolt plasztikai sebész, akivel Ábel Anitáék arról is beszélgettek, miért szabatja át magát ennyi ember.

 

 

 

 

Ábel Anita Bódi Margóval, Hadas Krisztával, Balázsovits Edittel és Osvárt Andreával beszélget vasárnap a Spektrum Home NőComment! című műsorában. Az adásnak mindig van egy meghívott férfi vendége is, aki ezen a héten az ismert plasztikai sebész Krasznai Zsolt lesz és értelemszerűen a beszélgetés egyik fő témája a plasztikai beavatkozások.

24.hu információi szerint a műsorban Krasznai Zsolt elárulta, hogy a páciensein végrehajtott beavatkozások „80%-a indokolt volt, 5%-a celebekből áll, 15% pedig azokból, akik divatból alakíttatják át magukat”.

 

 

 

Hadas Kriszta erre felvetette, hogy akkor miért lehet ennyi „kacsacsőrű nőt” látni az országban, mire Krasznai Zsolt elmondta, hogy azért, mert rengeteg plasztikai sebész van itthon és külföldön is, valamelyikük pedig úgyis be fogja vállalni.

A plasztikai sebész azt is elmondta, hogy tapasztalatai szerint kialakult egyfajta fiatalság kultusz, hiszen a műsorban szereplő hölgyek egyik közös fotója alatt látott olyan kommentet, ami arról szólt, hogy ők már mind öregek.

„Az emberek azt gondolják, sértő, ha azt mondják, hogy öreg vagy. Én is megkaptam, és odaírtam, hogy igen az vagyok! És? K**va jól nézek ki!”

– hangzott el válaszként Ábel Anita szájából.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?