Belföld

Egyre többen követik Instagramon a Dózsa György úti halálos gázolás vádlottját

A jelenleg szabadlábon lévő M.Richárd nem érti, miért ilyen népszerű.

 

 

 

Ezrek kíváncsiak M. Richárd minden lépésére. Instagram-profilja alapján akár influenszer is lehetne a Dózsa György úti baleset egyik vádlottjából – írja a Blikk, akik egyenesen Instasztárnak nevezik a mintegy 5000 követővel rendelkező férfit.

Tény, hogy a közösségi oldalon ez a szám magas, így őt magát is megkérdezték, vajon minek köszönhető a nem várt siker. M. Richárd nem érti.

„Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé”

– magyarázta a férfi.

Márpedig a lassan ötezer fősre duzzadó követői bázisát minden érdekli, ami vele történik: milyen a könyv, amit éppen olvas, hogy lábadozott a műtétje után, vagy éppen milyen autót fedezhetünk fel a posztokban.

Korábban mi is megírtuk, hogy betegsége és a rá váró műtét miatt megszüntették a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd letartóztatását, lekerült róla a nyomkövető is. Budapest és Pest megye területén bűnügyi felügyelet alatt áll, ezen belül szabadon, korlátozás nélkül mozoghat.

 

 

 

 

 

A vádirat szerint a 41 éves M. Richárd

jogosítvány nélkül, a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, óránként 135-140 kilométeres sebességgel hajtott a Dózsa György úton a Kassák Lajos utcai kereszteződés felé. Ott egy 47 éves férfi szabálytalanul, az elsőbbséget meg nem adva kanyarodott, és összeütköztek.

A kanyarodó autóban a sofőrön kívül ketten utaztak. A balesetben mindkét kocsi felsodródott a járdára és elütött három gyalogost.

A kanyarodó autó egyik utasa olyan erővel zuhant ki, hogy a helyszínen meghalt. A másik utas a kórházban halt meg, a három gyalogos pedig könnyebben sérült. A kanyarodó autó 47 éves sofőrje is életveszélyes, a gyorshajtó könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?