Életmód

Hirtelen fékezéssel adott leckét egy férfi a barátjának, aki soha nem kötötte be magát a kocsiban

És még a lábát is feltette a műszerfalra. A videót már ezrek látták.

 

 

 




MINDIG kösd be magad a kocsiban az anyósülésen – egyébként hátul is -, de ha van egy nem túl kíméletes humorú barátod, akkor különösen. A Daily Mail beszámolója szerint ezt a leckét tanulta meg az a srác, aki Brazília fővárosában utazott gyanútlanul a barátjával, biztonsági öv nélkül, a mobilját nézegetve, a lábait a műszerfalon pihentetve.

A férfi, aki telefonról videózta az utazást – nyilván azért, mert már kitervelte a csínyt – először ellenőrizte, hogy senki nincs előttük az úton, majd hirtelen teljes erővel rátaposott a Chevrolet fékjére. Társának észbe kapni sem volt ideje, máris az ülés alatt találta magát, ahová ráadásul be is szorult.

 

 

 

 

 

 

A férfi nem mutatott túl sok szánalmat, leplezetlenül végigröhögte, ahogy barátja megpróbál kapaszkodókat találni, és kivergődni az ülés alól. Néhány morcos szó is elhagyta a száját, de ennél nagyobb baj láthatólag nem lett a dologból. A videót viszont felrakták a netre, ahol a közösségi oldalakon és a videómegosztókon szélsebesen elterjedt. Eddig több ezren látták.





 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?