Celeb / Híresség

Ambrus Zoltán az ország kedvence volt – Szívszorító fotókon az elhunyt zenész

Ritkán látott felvételeket gyűjtöttünk össze az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjáról, Ambrus Zoltánról.

 

 

 

Az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja, Ambrus Zoltán július 7-én hunyt el, ez a tragikus hír a mai napig felfoghatatlan sokak számára, hiszen a népszerű zenész még csak 53 esztendős volt, idén májusban ünnepelhette születésnapját. Az együttes azóta számtalan rajongói levelet és részvétnyilvánítást kapott, többen is kifejtették, hogy nekik Ambrus Zoltán volt a legnagyobb kedvencük.

Sipos Péter korábban úgy nyilatkozott szeretett kollégájáról, hogy ő tartotta össze az egész együttest, ráadásul amikor megalakultak, Ambrus értett leginkább a zenéléshez, tehetséges gitáros volt. A rajongók rendszeresen érdeklődtek hogylétéről, ugyanis 2005-ben egy súlyos autóbaleset következtében koponyatörést szenvedett, és hosszú időbe tellett, mire fel tudott épülni.

 

 

 

Ambrus Zoltán az egész ország szívébe zárta magát, sokan akkor szerették meg igazán, amikor az Irigy Hónaljmirigy saját paródiaműsort kapott a TV2-n, így rengeteg híres karakter bőrében láthattuk, például ő formálta meg Zámbó Jimmyt, Szandit, az X-akták Scully ügynökét, vagy éppen a Bee Gees Robin Gibbjét. Képes összeállításunkkal szeretnénk megemlékezni Ambrus Zoltánról, aki az együttes egyik legnépszerűbb tagja volt.

Image #0

Image #1

 

 




 

 

Image #2

 

 




 

 

Image #4

Image #5

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?