Életmód

Belevette házassági esküjébe férje kisfiát a menyasszony, mindenki könnyekig hatódott

Ha létezik gyönyörű gesztus egy leendő nevelőanyától, ez az. A videót nehéz könnyek nélkül megnézni.

 

 

 

Egy szép, de tulajdonképpen a megszokott menetrend szerint zajló esküvői szertartásnak adott különös fordulatot egy fiatal menyasszony.

A vőlegényének elmondott házassági esküjébe (ez különösen Amerikában nagy divat, hogy az eskü szövegét a házasulandók maguk írják és olvassák fel a ceremónián) váratlanul beleszőtte hat év körüli nevelt fiát, a férj gyerekét.

„Azt szeretném, ha biztonságban éreznéd magad, és azt éreznéd, hogy egy jó ember áll melletted.

Tudom, hogy néha össze fogunk balhézni, de ha majd felnősz, remélem, megérted, hogy mindent, amit teszek, akkor is, ha szigorúnak tűnök néha, azért teszem, mert a te javadat akarom.

Szeretlek és szeretném, ha te is tudnád, milyen különleges vagy. Okos vagy, jóképű, és nagy szíved van. Lehet, hogy neked nem én leszek az életed legnagyobb ajándéka, de nekem te már biztosan az vagy.” – mondta a leendő nevelőanya.

 

 

 

 

 

Az elején még ünnepélyesen, vigyázzban álló gyerek körülbelül az első mondatnál úgy meghatódott, hogy elsírta magát, és szorosan átölelte menyasszonyi ruhás nevelőanyját, aki miközben tovább olvasott, nyugtatgatta és simogatta a kisfiút.

Még az édesapjának is csitítgatni kellett egy kicsit, annyira sírt a gyerek. A násznép meg hallhatóan egyszerre szipogott és nevetett – ezt a felejthetetlen, családi pillanatot tényleg nem lehetett máshogy végignézni.



 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?