Belföld

Elsötétül az RTL Klub: hat órán át teljes adásszünet lesz

Tervezett karbantartási munkák miatt nem lesz semmi a csatorna képernyőjén péntekre virradó éjszaka.

 

 

 

Csütörtökről péntekre virradóra elsötétül az RTL Klub képernyője – közölte az RTL Magyarország.

A csatornánál karbantartási munkákat végeznek július 5. pénteken 0 és hajnali 6 óra között, ezért erre az időtartamra teljes adásszünet lesz. Ez azzal is jár, hogy az RTL Híradó késő esti kiadása és a Barátok közt csütörtök esti részének ismétlése is elmarad.

Az erősáramú karbantartás során a szakemberek átvizsgálják az informatikai és stúdiótechnológiai eszközöket ellátó elektromos elosztó hálózatot és a szünetmentes energiaellátó rendszereket. Emellett elvégzik az esedékes műszaki felülvizsgálatokat és sor kerül néhány technikai berendezés megújító cseréjére is.

Az RTL Magyarország által üzemeltetett többi csatorna (RTL II, RTL+, RTL Gold, Cool, Film+, Muzsika TV, Sorozat+) adását a karbantartás nem érinti, továbbá az online tévénézős RTL Most videótár is mindvégig elérhető lesz.

Az RTL Klubnál egyébként csütörtöktől ismét megváltozik az esti műsorrend. Ahogy korábban megírtuk, mivel A mi kis falunk című sorozatnak még az ismétlései is nagy sikerrel futnak, az RTL úgy döntött, hogy

csütörtöktől már minden hétköznap este vetítik a korábbi részeket. Sokak kedvenc falusi szériája esténként 20.10-től lesz látható a csatornán.

 

 

 

 

A Híradó továbbra is 18 órakor, a Fókusz pedig 19 órakor kezdődik, ezután viszont már nem a Barátok közt, hanem A mi kis falunk lesz képernyőn.

A Mátyás király tér lakóinak története július 4-től 21.05-kor kezdődik, utána pedig marad minden a régiben,

tehát a Barátok közt után A Tanár ismétlését láthatják a nézők, ezután pedig hétfőnként az Isten veled, Magyarországot, keddenként pedig dupla részekkel a Magnum című sorozat lesz képernyőn.

Szerdánként dupla epizóddal folytatódik a Mr. Whiskey, csütörtök esténként – két résszel – érkezik A mi kis falunk. Péntekenként pedig szintén dupla epizóddal jön az Isten belájkolt című premier sorozat.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?