Érdekes

Rettenetes zajok jöttek a ház alól, elmenekült otthonából a walesi pár

Gyereksírás, sikolyok, nyomdagép – és még sok egyéb hang hallatszott.

 

 




Egy walesi házaspár több mint tizenegy éve élt ammanfordi otthonukban. Aztán egyszer csak jobbnak látták, ha átköltöznek egy lakókocsiba, és elhúznak.

Wales Online-nak nyilatkozó Alan és Christine Tait 2018. júniusában hallott először fura zajokat a ház alól. Először vízöblítés hangja hallatszott, nem tudták, honnan jöhet a hang, ezért a fürdőszobában hagytak egy telefont, hangrögzítésre állítva. Visszahallgatták, és egy fura gép zaját lehetett észlelni a felvételen.

 

 

Onnantól pokollá változott az életük: a ház alól folyamatosan bizarrnál-bizarrabb hangokat hallottak: gyereksírást, sikító női hangot, külföldi nyelven beszélő férfiakat, hangos kopácsolást. A férj a falakba fúrt vájatokat, hogy minél jobb minőségű felvételeket készíthessen: a rögzített anyag lejátszásakor szirénázó autó, nyomdagép, kutyaugatás, motorkerékpár hangját, de még szexuális tevékenységből származó neszeket is lehetett hallani.

 

 

Ezen a felvételen például egy női hang hallható:




Ezen pedig egy motorkerékpár hangja:




A pár több száz órányi hangfelvétellel rendelkezik, és most, hogy elhagyták korábbi otthonukat, próbálják győzködni a hatóságokat, hogy vizsgálják ki, honnan jönnek a rettenetes zajok; véleményük szerint akár emberkereskedelem vagy kábítószerbiznisz is folyhat a titkos helyen.

Taiték petíciót is indítottak annak érdekében, hogy a rendőrség mielőbb indítson vizsgálatot az ügyben.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?