Celeb / Híresség

Schobert Norbi Rékával szelfizett Benke Laci bácsi temetésén, majd kiosztotta a kommentelőket, akik szerint ez azért gáz

A fitneszguru élő videóban jelentkezett be.

 

 

 

Korábban mi is beszámoltunk a mesterszakács Benke Laci bácsi haláláról és lajosmizsei temetéséről, amin rengetegen vettek részt. A gyászoló tömegben ott volt például Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka is.

A házaspár készített egy szelfit ott a helyszínen, amit meg is osztotta a közösségi médiában, de arra valószínűleg egyikük sem számított, hogy rengeteg negatív kommentet fognak kapni miatta. Végül le is törölték a fotót, majd Norbi egy élő, közel húszperces bejelentkezésben mondta el, mi a véleménye a történtekről.

Ebben elmondta, nem azért készítették a fotót, hogy feltűnősködjenek, inkább azt érezte: meg kell osztania a jelen nem lévő emberekkel, hogy elbúcsúzik egy barátjától.

 

 

 

 

 

A Facebook-videó közben is özönlöttek a kommentek, volt, amire reflektált is a fitneszguru, méghozzá elég keményen:

„Nem azért vettem le a fotót, mert elköszöntem a barátomtól, hanem mert annyi ilyen nyomorult volt, mint például Nikoletta (az egyik hozzászóló), hogy ezek a kommentek, ez az elfojtott düh – ami nem tud kitörni a saját nyomorult életéből, így találni kell egy bűnbakot, hogy a benne felgyülemlő gennyet le tudja vezetni – úgy éreztem, ez beszennyezi ennek az embernek az emlékét.”

Szólt arról is, hogy akik másokkal együtt gyűlölködnek rajta, azok betegek, és egyébként is: a gyűlölködés, gyűlöletkeltés, irigység nem visz előre senkit.




https://www.facebook.com/update1/videos/314500952832307/

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?