Celeb / Híresség

Gáspár Evelin őszintén vallott a Győzike Show-ról – Ezért nehezítette meg a gyerekkorát

Gáspár Evelin csupán tízéves volt, amikor feltűnt a Győzike Show-ban.

 

 

 

Győzike Show 2005 februárjában startolt el az RTL Klubon, a Romantic frontembere, Gáspár Győző és családja életét bemutató reality-műsorból összesen kilenc évadot gyártottak. Nemcsak a showmant, hanem a családtagjait is megismerhettük közelebbről: feleségét, Bea asszonyt és kislányait. A show indulásakor a gyerekek még kicsik voltak, Virág csupán hároméves, Gáspár Evelin pedig 11 éves. Győzike lányai szó szerint a kamerák előtt nőttek fel, ennek viszont megvolt a maga árnyoldala.

Gáspár Evelin a Mokka műsorvezetőinek vallott arról, hogy negyedik osztályos volt, amikor belecsöppent a média világába. 25 éves fejjel úgy látja, hogy egyszerre volt hátrány és előny, hogy ennyire fiatalon megismerte a nevét az egész ország.

 

 

 

 

 

– Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt. Kiközösítettek az iskolában, gondolom, a gyerekeknek azt mondták otthon rólam, hogy „ne foglalkozz vele, ő a gonosz”. Vagy nem is tudom, mit beszélhettek. Nem is voltak akkor barátok sem mellettem ott a suliban – emlékezett vissza.

Gáspár Evelin a Győzike Show idején és napjainkban.

Az sem vált előnyére, hogy duci kislány volt régen, mert sajnos a gyerekekre jellemző, hogy bántják a husisabb társaikat. Bevallása szerint az evésbe menekült, hiszen azt a sok impulzust, ami az ismertséggel járt, nem tudta gyerekként másképp feldolgozni. Zárkózott is volt, amikor elkezdett kamaszodni, elkezdték érdekelni a fiúk, ennek ellenére mégsem mert nyitni feléjük. Húszéves volt, amikor először toppant a szerelem az életébe.

 

 




 

 

A Győzike Show-nak köszönhetően azonban előnyökre is szert tett, sokkal érettebben gondolkodik a kortársainál, hiszen rengeteg felnőtt ember vette körül, akiktől sokat tanulhatott. Büszke arra is, hogy, bár a szülei a forgatások miatt elfoglaltak voltak, szerinte értékes embert faragtak belőle. Szigorúan nevelték, megvoltak az elvárások, de ez csak még kitartóbbá alakította.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?