Érdekes

Egy 128 éves férfi azt állítja, hogy ő Adolf Hitler!

Argentínában élő férfi azt állítja magáról, hogy ő a Führer, és az elmúlt 70 évét a világ elől bujdosva töltötte: most színre lép!

 

 

 

 

 




Az argentínai Salta városában él egy nagyon idős, 128 éves öregúr, aki az El patriota nevű konzervatív újságnak adott egy interjút, melyben azt állítja, hogy Hitler nem halt meg a háborúban.

Mi több, azért nem halt meg, mert ezt bizonyítani is tudja, mivel ő maga Adolf Hitler.

Állítása szerint annak idején még 1945-ben érkezett Argentínába, hamis okmányokkal. A papírjai szerint eredetileg Herman Guntherberg néven rögzítették jelenlétét a hatóságok.

Ezeket a papírokat a gestapó készítette neki a háború végén, arra az esetre, ha a náci birodalom elbukna, és ki kellene menekíteni őt az országból.

Először repülővel, majd egy másik állomásról tengeralattjáróval érkezett meg Argentínába, számos más német tiszttel együtt.

 

 

 




 

 

 

Közel 70 éven át bujdokolt a világ elől, és próbált egy feltűnésmentes, csendes életmódot élni. Most azonban azért mert újra színre lépni több évtizedes hallgatásból, mert a tavalyi évben az izraeli titkosszolgálat hivatalosan is leállította az egykori náci háborús bűnösök felkutatását.

Azonban az öregúrnak nem ezek voltak a legmegdöbbentőbb állításai: azt mondja ugyanis, hogy sokkal kevesebb bűnt követett el, mint azt írja róla a történelem. Sőt, szerinte bár valóban tett rossz dolgokat, valójában az amerikaiak voltak azok, akik démonizálni kezdték őt.

Elmondása szerint folyamatban van egy biográfiai – életrajzi ihletésű könyv – mely mindent megváltoztathat vele kapcsolatban, ugyanis az ő szemszögéből van leírva benne a teljes második világháború.

Az általa íródott önéletrajzi könyv előreláthatólag szeptember végén kerül a boltokba, és akkor kiderülhet az igazság.

 

 

 

 




 

 

 

De vajon az idős úr, Herman Guntherberg valóban maga Adolf Hitler? Vagy teljesen másról van szó, és valójában más okok állnak a hihetetlenül bizarr történet mögött?

Elképzelhető, ugyanis az úr felesége, Angela Martinez – aki „csupán” 55 éves – azt állítja, hogy ő nem igazán hisz abban, hogy férje lenne a legendás náci vezér. Szerinte egy súlyos demenciában szenved a férje, és ez mondatja vele a bizarrabbnál bizarrabb dolgokat.

Azt is elmondta, hogy soha nem beszélt neki korábban arról, hogy ő lett volna Hitler. Ez az egész 2 éve kezdődött nála, pont abban az időben, amikor először mutatta az Alzheimer-kór jeleit.

Hogy mi a végső igazság?

Nos, az öregúr fantáziája lehet túl élénk, emlékezete pedig már túl hiányos ahhoz, hogy bármit is komolyan lehessen venni tőle.

Ugyanakkor az mára szinte bizonyítottá vált, hogy Hitler a háborút követően valóban Argentínában bújhatott el a végítélet elől, és ezt korábbi CIA, valamint FBI hírszerzési dokumentumok is alátámasztják…

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?