Celeb / Híresség

Atyaég! Gáspár Virág egymilliós gázsit utasított vissza!

Bár Gáspár Virág hároméves kora óta szerepelt a képernyőn, mára ebből elege lett, és úgy tűnik, nincs az a pénz, amiért visszatérne oda.

 

 

Gáspár Győzőék két lánya, Evelin és Virág sok tekintetben egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Az édesanyjuk, Bea szerint például míg Evelin szorgalmas és kitartó, addig Virág jóval nehezebben szánja rá magát a tanulásra, vagy éppen egy fogyókúrára. De vonatkozik ez a szereplésre is: míg Evelin természetesnek veszi ezt, Virág jóval visszahúzódóbb. Pedig Gáspárék kisebbik lánya a szemünk láttára nőtt fel, hisz a Győzike-show indulása idején csak hároméves volt. Ám mára a kamerák előtt felnövő, mindig csokit majszoló kislányból 16 éves, csinos nagylány lett, akinek, úgy tűnik, a médiából is elege lett. Olyannyira, hogy még az egymillió forintos gázsi ellenére sem vállalt el egy televíziós felkérést.

 

 




 

 

– Körülbelül három éve Virág megfogadta, hogy ő semmiféle médiában nem fog szerepelni. Hívták mostanában az egyik kereskedelmi csatorna műsorába, de ő az egymilliós gázsi ellenére is nemet mondott. Aztán az anyukájával együtt címlap lett volna egy magazinban, de abba sem ment bele. Jöttek a felkérések interjúkra, tévés szereplésekre, de ő hajthatatlan maradt. Úgy tűnik, neki egy életre elege lett a médiából. Eléggé magába zárkózó lány lett Virágból! Nem jár sehova, az iskolai barátain kívül nem foglalkozik senki mással. Neki bőven elég az a szűk közeg, ahol a mindennapjait éli. Pedig szeret ő is szépen felöltözni, sminkelni, az sincs ellenére, ha fotózzák, de ezek a képek csak a közösségi oldala számára készülnek. Sokat fogyott is, hiszen az ő szeme láttára fogyózik mindig a család, és ő is kedvet kapott hozzá. Ám ma már akkor sem hajlandó a nagy nyilvánosság előtt szerepelni. Mi pedig elfogadjuk a döntését – árulta el Győzi.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?