Hírek

Ezrek röhögnek a díleren, aki a vonaton felejtett egy rakás drogot, ÉS a teljes nevét és lakcímét

A manchesteri rendőrőrs posztolta ki az esetet, és készséggel felajánlották, hogy visszajuttatják neki a droggal teli hátizsákját. #gondosdíler hashtaggel.

 

 

A manchesteri Trafford kerület rendőrsége Facebook-felhasználók ezreit derítette jókedvre, amikor kiposztolta „Az év dílere” díjra is jó eséllyel pályázó bűnöző sztoriját.

A meg nem nevezett drogfutár ugyanis a vonaton felejtette a hátizsákját, amelyben a poszt szerint a következők voltak: 25 darab tabletta, nagy mennyiségű, gondosan bezacskózott fehér por, és szintén apró, visszazárható tasakokba zárt kristályok.

A rendőrség viccesen közölte a lakossággal, hogy amennyiben felismerik a hátizsákjukat, jelentkezzenek bátran, bár így sincs a nyomozóknak nehéz dolga, ugyanis a díler benne hagyta a hátizsákban a közmunka-kártyáját – tehát már korábban is el volt ítélve, és jelenleg is közmunkán van – a teljes nevével és címével.

Hogy a segítőkész dílert azóta elfogták-e, a posztból nem derül ki – valószínűsíthető, hogy igen, ez a poszt már csak egy kis „extra” volt az állampolgárok szórakoztatására.

A kommentelők viszont egyértelműen jót mulattak az eseten, és még rá is tettek pár lapáttal. Íme néhány vicces hozzászólás:

„Engem meghat ennek az embernek a közösség iránti elkötelezettsége. Ha kérhetném, a tablettákat juttassák el hozzám. Elfogyasztanám, természetesen csakis a közjó érdekében.”

 

 

 

 

 

 

„Szerintem keressék a kórházakban. Ekkora blama után az elosztója már ráküldött néhány verőembert, akik úgy ellátták a baját, hogy felismerni is nehéz lesz.”

„Ja, az a sok fehér por az enyém. Tudják, cukorbeteg vagyok, csak gondosan kiporciózott adagokban vehetek magamhoz szőlőcukrot, milyen feledékeny vagyok, hogy elhagytam. Érte mennék, ha nem gond.”

„Lájkoltam és megosztottam, remélem, én nyerek.”

Íme az eredeti bejegyzés:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1590043297797787&id=330187253783404&substory_index=0

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?