Celeb / Híresség

Ag­gód­nak ba­rá­tai Cur­ti­sért, új füg­gő­ség fe­nye­geti a rap­pert?

A ze­nész la­zí­tás­kép­pen meg szo­kott inni egy-egy pohár bort, de na­gyon óva­tos­nak kell len­nie, ezzel ugyanis ve­szélybe so­dor­hatja magát.

 

 

 

 

Hol egy pohár borral, hol egy kupica pálinkával élvezi a nyári napsütést Curtis, ami önmagában még nem lenne bűn. Ám hozzáértők szerint egy egykori függő számára ez a visszaesés lehetőségét rejti magában.

Az egész ország aggódott Curtisért, amikor a rapper – Majkával való botrányos szakítása után – a közösségi oldalán bejelentette: kábítószer-függőségben szenved. Ezután a leendő édesapa február 16-án bevonult egy rehabilitációs központba, ahol egy hónapig kezelték. Hazatéréséről a TV2 még egy dokumentumfilmet is készített, amiben a zenész többször is kijelentette: mind a drogokkal, mind pedig az alkohollal leszámolt.

 

 

 

 

 

Az újdonsült férj és leendő apa azonban a napokban a magyar tengerre utazott a várandós menyasszonyával, akivel szemmel láthatóan jól szórakoznak. Rajongóit naponta többször is megörvendezteti medencézős, szivarozós, borozós fotókkal. Egy olyan fényképhez, amelyen egy pálinkáspohárral a kezében pihen a gyönyörű teraszon a fürdőgatyás rapper, a következőt írta:„A siker kulcsa az, hogy kövesd a szenvedélyed”. Persze azt nem lehet kijelenteni, hogy az egykori focista visszaesett, hisz a mértékletes ivástól még nem válik valaki újra függővé, csakhogy a Bors által megkérdezett szakember szerint a rapper egy-két pohárral is veszélybe sodorhatja magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A siker kulcsa az, hogy kövesd a szenvedélyed #curtis #franksheperd #trendoptikadimoda #nemmaradokpadlon #sebitattoosupplies #lizyekszer #lehetneújrafebruár #rap #hiphop #gucci #cohiba #palinka #balatonkenese

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

„A rehabilitációk általában sikeresek, csakhogy utána a visszaesés frekvenciája nagyon magas. Egy éven belül a függők 80 százaléka valamilyen úton-módon újfent tiltott szerhez nyúl, s csupán a sokadik elvonókúra után sikerül leszokniuk. Persze nem ritka az sem, hogy valaki képtelen felhagyni az addikciójával” – magyarázta a lapnak dr. Funk Sándor addiktológus, aki állítja: az elvonókúra után sokkal hamarabb visszaesnek a függők, mint amennyi idő alatt anno rászoktak a drogra vagy az alkoholra.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?